Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mădălina Ghenea, jefuită pe un aeroport din Roma. Ce era în valiza furată de hoți

Mădălina Ghenea, jefuită pe un aeroport din Roma. Ce era în valiza furată de hoți
11

de Andra Stana,

Mădălina Ghenea, actriță și fotomodel de origine română, care trăiește în Italia, a fost jefuită recent pe un aeroport din Roma. Ce cred anchetatorii despre hoții care ar fi furat geanta valoroasă a vedetei din „House of Gucci” și ce era înăuntru.

Mădălinea Ghenea, ținta hoților pe un aeroport din Italia

Mădălina Ghenea, în vârstă de 35 de ani, a fost victima unui furt pe un aeroport din Italia, mai precis, din Roma, scrie Digi24, care citează presa italiană. Se crede că hoții ar fi acționat la pont, ei știind itinerariul parcurs de către fotomodel.

Fotomodelul de origine română stabilit în Italia a fost jefuit pe aeroportul Leonardo da Vinci din Fiumicino, care deservește capitala Roma, potrivit aceleași surse menționate mai sus.

Actrița se întorcea din Arabia Saudită și se pregătea să participe, după sosirea în Italia, la un eveniment din Roma, potrivit presei italiene, citate de Digi24.

Pe aeroport, Mădălina Ghenea a fost lăsată fără o valiză în care avea bunuri de lux, mai precis, mai multe bijuterii. Ulterior, frumosul fotomodel, Mădălina Ghenea, a depus o plângere la Poliția judiciară de pe aeroportul Fiumicino, care investighează incidentul.

Mădălina GheneaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Mădălina Ghenea, moment senzual de striptease pe Instagram

Mădălina Ghenea i-a cucerit pe internauți, în octombrie, după ce a postat un video extrem de senzual pe contul său de Instagram. Actrița și fotomodelul român s-a filmat în lenjerie intimă, în timp ce dansa lasciv. Momentul de striptease i-a fost dedicat celebrei Sophia Loren.

Scena reprodusă de Mădălina Ghenea face parte din filmul „Yesterday, Today is Tomorrow”, lansat în 1963, și este o comedie romantică în care Sophia Loren joacă alături de Marcello Mastroianni, iar scena în care actrița dansează lasciv a devenit emblematică.

De altfel, Mădălina Ghenea a interpretat-o pe Sophia Loren în pelicula „House of Gucci”, care a apărut anul trecut.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton