Homepage  / Vedete româneşti

Cum a reacționat Mădălina Ghenea atunci când l-a întâlnit pe Bobonete. Comediantul a glumit de nenumărate ori pe seama ei

Cum a reacționat Mădălina Ghenea atunci când l-a întâlnit pe Bobonete. Comediantul a glumit de nenumărate ori pe seama ei
20

de Cristina Țapu,

Întâlnire de gradul zero la un eveniment monden care s-a desfășurat la Palatul Parlamentului în urmă cu câteva zile! Mihai Bobonete și Mădălina Ghenea s-au întâlnit la un eveniment organizat la Palatul Parlamentului din București. În ciuda glumelor pe care Bobonete le-a făcut în trecut la adresa ei, vedeta nu a ezitat să interacționeze cu el atunci când l-a văzut. Iată cum a reacționat Mădălina!

Cum a reacționat Mădălina Ghenea atunci când l-a întâlnit pe Bobonete

La Gala Femeilor Remarcabile, desfășurată aseară la Palatul Parlamentului din București și organizată de o renumită casă de bijuterii, o pleiadă de vedete și personalități au strălucit. Evenimentul, moderat de Cătălin Măruță și Ilinca Vandici, a adunat în lumina reflectoarelor nume precum Adelina Pestrițu, Teodora Trompea, Camelia Potec, Carmen Tănase, Amalia Năstase, Andreea Răducan și Mădălina Ghenea.

ghenea-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Mădălina Ghenea, care locuiește în Italia de ani buni, a venit în România special pentru a participa la acest eveniment. Ca de fiecare dată, actrița a făcut furori cu ținuta pe care a purtat-o și s-a aflat în centrul atenției. Mădălina l-a întâlnit cu această ocazie și pe Bobonete, comediantul care obișnuiește să scrie tot felul de comentarii amuzante la fotografiile sexy pe care actrița le distribuie pe pagina personală de Instagram.

ghenea-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 20

În momentul în care a zărit comediantul, actrița nu a stat pe gânduri și s-a oprit să discute cu el, pozând chiar și împreună. Mai mult, aceștia au schițat câteva glume, iar el a făcut haz de situație spunând că nu o recunoaște pe Mădălina Ghenea și că ea a insistat să facă poze cu el.

„Cine muncește, visele se-mplinește! Am fost invitat (…) la un eveniment foarte fain la Palatul Parlamentului. Foarte multe femei de succes din toate domeniile și o atmosfera de gala! Gresia de pe jos era de 12 și cred că lambriurile de lemn erau rehau sau ceva doar că aveau chederele cam duse… în fine, faianță țiplă, atât vă spun! Am făcut și câteva poze la întâmplare cu o fată de pe acolo! Nu știu cine era dar mai mult a insistat ea să facem poză. Va las câteva și va decideți voi care e mai frumoasă dintre noi două!”, a scris Mihai Bobonete, în dreptul imaginii în care apare alături de frumoasa actriță.

Mihai Bobonete, comentarii amuzante la imaginile provocatoare distribuite de Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea obișnuiește să distribuie pe pagina personală de Instagram fotografii realizate în timpul shooting-urilor foto la care participă. Recent, Mădălina s-a pozat în lenjerie intimă, animal print, pe terasa unei clădirid in Milano, iar Bobonete s-a grăbit să scrie un comentariu, spre amuzamentul fanilor.

„Sărut mâna! Spuneți-mi dacă leandrii sunt naturali și de unde i-ați luat că arată frumoși rău, pe Athos am mai văzut așa culoare. Aaaa și să puneți ceva la spate că e vremea schimbătoare și aci umblă niște viroze de zduhuie spitalele în ajun de Florii. Vă pup și vă felicit pentru că ați mai zlăbit că și eu mă chinui, dar merge greu!”, a fost comentariul lui Mihai Bobonete.

Sursă foto: Instagram Mihai Bobonete – Mădălina Ghenea

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton