Homepage  / Vedete româneşti

Mădălina Ghenea, declarații emoționante despre fiica sa, Charlotte: „Eu sunt și mamă, și tată”

Mădălina Ghenea, declarații emoționante despre fiica sa, Charlotte: „Eu sunt și mamă, și tată”
22

de Cristina Țapu,

Mădălina Ghenea, în vârstă de 36 de ani, a intrat în lumina reflectoarelor încă de la o vârstă fragedă, iar astăzi numele său este cunoscut atât în România, cât și în Italia, țară în care locuiește de ani buni. Iată cum reușește artista să îmbine cariera cu viața de mamă cu normă întreagă!

Mădălina Ghenea, declarații emoționante despre cel mai important rol al său, cel de mamă

Mădălina Ghenea a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Matei Stratan, tatăl micuței Charlotte. După ce s-a despărțit de omul de afaceri, Mădălina și fiica ei s-au mutat la Milano. Într-un interviu recent, vedeta a vorbit despre împlinirea pe care i-o aduce fiica sa, pe care o consideră marea sa realizare.

„Acum reușesc să împart foarte bine și cariera, și timpul care de fiecare dată este o prioritate pentru mine, timpul petrecut cu fiica mea și cu părinții mei, cu familia. Eu sunt și mamă, și tată, și mi-am dorit-o foarte mult. Este marea mea realizare, este cel mai important proiect al meu, pentru că este un proiect, cu siguranță”, a declarat Mădălina Ghenea, în cadrul unui interviu oferit pentru Antena Stars.

fiica gheneaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

Mădălina Ghenea a evitat să dezvăluie detalii despre relația lor în fața presei, dar zvonurile legate de pensia alimentară a fiicei sale au determinat-o să reacționeze și să pună capăt speculațiilor.

După ce în presă au apărut informații conform cărora Matei i-ar fi cumpărat un apartament, Mădălina Ghenea a simțit nevoia să clarifice situația. Vedeta a postat un mesaj explicativ într-un Instastory.

„Iar aberații! Nu am primit absolut nimic de la nimeni, plăresc singură chiria la Milano, nu plătește nimeni nimic pentru mine. Charlotte primeşte 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei. Încetaţi cu prostiile!”, a fost mesajul actriței.

Mădălina Ghenea locuiește alături de fiica sa, Charlotte, în Milano

Mădălina Ghenea a fost foarte discretă de-a lungul anilor. A ținut sarcina ascunsă pentru o bună perioadă de timp și, chiar și după ce a adus-o pe lume pe Charlotte în 2017, au fost rare momentele în care a dezvăluit fotografii cu micuța.

Mădălina Ghenea, în costum de baie în toiul iernii  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 22

Matei Stratan și Mădălina Ghenea au pus capăt relației lor acum 7 ani, dar nu au reușit să ajungă la un acord privind programul fiicei lor care să satisfacă și familia paternă. Apropiații tânărului om de afaceri își doresc ca micuța să petreacă mai mult timp în România pentru a fi alături de ei. La fel și tatăl copilei, care este nevoit să facă naveta în Italia pentru a-și vedea fetița.

Născută pe 8 august 1987 în Slatina, România, Ghenea și-a început cariera în modeling, atrăgând atenția agențiilor din Italia și Franța. În scurt timp, ea a devenit imaginea unor branduri de renume și a apărut în numeroase campanii publicitare de succes. Cu o înfățișare elegantă și o prezență magnifică, Madalina Ghenea a fost remarcată rapid pe scenele modei din întreaga lume.

Cariera ei în actorie a început să strălucească odată cu participarea la diverse producții cinematografice de succes. Unul dintre momentele definitorii în cariera sa a fost apariția în filmul „Războiul Mintii” (2012), regizat de Terrence Malick, unde a avut ocazia să lucreze alături de actori consacrați precum Sean Penn și Jessica Chastain. 

Sursă foto: Instagram Mădălina Ghenea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton