Homepage  / Vedete româneşti

Mădălina Ghenea s-ar fi despărțit de Grigor Dimitrov, după 7 luni de relație. Primele detalii

Mădălina Ghenea s-ar fi despărțit de Grigor Dimitrov, după 7 luni de relație. Primele detalii
13

de Redactia Tvmania,

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov nu mai formează un cuplu. Cei doi s-ar fi despărțit, după o relație de numai șapte luni, cu toate că pozau în perechea perfectă și nu pierdeau nicio șansă de a-și face declarații de dragoste în mediul online. Indiciile observate de fani pe rețelele de socializare.

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-ar fi despărțit

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov și-ar fi spus adio, scrie Gazeta Sporturilor, care citează site-ul tennistonic.com. După 7 luni împreună, jucătorul de tenis și frumoasa actriță ar fi hotărât recent să meargă pe drumuri separate, în ciuda faptului că fanii îi considerau a fi perfecți împreună.

Până în acest moment, nici Mădălina Ghenea și nici Grigor Dimitrov nu au confirmat despărțirea, însă dovezile oferite de site-ul tennistonic.com par să fie concludente și să confirme separarea celor doi. Sursa menționează că Mădălina și Grigor au pus punct relației pe care o confirmaseră în luna mai.

Una dintre dovezile aduse de sursa citată este faptul că Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov nu se mai urmăresc pe Instagram. Mai mult, cei doi au șters pozele pe care le aveau împreună pe rețelele sociale.

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, la Basilicata Marateale International Prize 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Povestea de dragoste dintre Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov

Mădălina Ghenea a confirmat, în luna mai, că are o relație cu un milionar celebru. Atunci, modelul și noul ei iubit au fost surprinși de paparazzi, momentul stârnind un val de controverse în rândul fanilor.

Gregor Dimitrov (31 de ani), care a fost iubitul Mădălinei Ghenea timp de mai bine de jumătate de an, este considerat cel mai sexy bărbat din circuitul masculin de tenis, potrivit protv.ro. Sportivul, care deține o avere estimată la 22 de milioane de dolari, s-a iubit cu femei celebre precum Maria Sharapova și Nicole Scherzinger.

În această vară, Mădălina Ghenea a mers să-l susțină pe iubitul ei, jucătorul bulgar de tenis Grigor Dimitrov, la Grand Slam-ul de la Roland Garros. Totodată, i-a fost alături și la turneul de Masters de la Madrid. Pe durata jocului, Mădălina Ghenea nu l-a scăpat din priviri pe Grigor Dimitrov, iar acesta a căutat-o cu privirea după fiecare punct câștigat.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton