Homepage  / Vedete româneşti

Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare pe covorul roșu. Actrița a primit un premiu important în Florența

Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare pe covorul roșu. Actrița a primit un premiu important în Florența
16

de Cristina Țapu,

Mădălina Ghenea a fost una dintre vedetele prezente la Festivalul de Film de la Ischia, desfășurat în weekend. Actrița a ajuns pe insula de lângă Napoli la scurt timp după ce a primit un premiu de care este foarte mândră, în Florența. Actrița a furat toate privirile datorită ținutei pe care a purtat-o.

Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la Festivalul de Film de la Ischia

Mădălina Ghenea le-a dezvăluit fanilor faptul că a fost premiată la Florența pentru implicarea sa deosebită în cadrul acțiunilor umanitare, centrate asupra mamelor singure și a copiilor nevoiași, care cresc în condiții potrivnice.

​„Sunt foarte fericită că am primit Premiul OSF, care a avut loc la Florența în 5 iulie la Circolo Unificato dell’Esercito. Vă mulțumesc, de asemenea, pentru minunata beretă militară. Un premiu care este binevenit pentru că înainte de a fi actriță sunt mamă. O mamă care își dorește ca copiii ei să poată trăi într-un mediu sigur și sănătos. Acest lucru este posibil doar cu angajamentul tuturor. Oricare ar fi meseria cuiva, fiecare trebuie să încerce să facă ceva și pentru cei din jurul lor. Mereu am ajutat mamele sau copiii nevoiași, este important să mergem dincolo de propriile noastre interese pentru a construi un prezent și a asigura un viitor mai bun pentru toți”, a scris Mădălina Ghenea, pe pagina personală de Instagram.

madalina 3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

La Florența, Mădălina Ghenea a impresionat într-o rochie argintie din paiete, dar pentru Festivalul de Film de la Ischia, actrița a ales o ținută neagră. Ea a captat atenția tuturor într-o rochie din paiete, cu spatele gol și o crăpătură sexy pe picior. Cu părul lăsat pe spate și ruj roșu pe buze, Mădălina și-a completat ținuta cu bijuterii aurii și sandale cu toc.

Festivalul, desfășurat ca în fiecare an în cadrul fermecător al Castelului Aragonez, o citadelă fortificată din secolul al XV-lea situată pe o insuliță în mijlocul Mării Mediterane, a ajuns la cea de-a 22-a ediție. Ediția din acest an a fost prezidată de regizorul irlandez James Sheridan și producătoarea britanică Trudie Styler și a subliniat importanța protejării creativității intelectuale în fața avansului inteligenței artificiale în industria divertismentului.

Mădălina Ghenea locuiește în Milano alături de fiica sa

Născută pe 8 august 1987 în Slatina, România, Ghenea și-a început cariera în modeling, atrăgând atenția agențiilor din Italia și Franța. În scurt timp, ea a devenit imaginea unor branduri de renume și a apărut în numeroase campanii publicitare de succes. Cu o înfățișare elegantă și o prezență magnifică, Madalina Ghenea a fost remarcată rapid pe scenele modei din întreaga lume.

Cariera ei în actorie a început să strălucească odată cu participarea la diverse producții cinematografice de succes. Unul dintre momentele definitorii în cariera sa a fost apariția în filmul „Războiul Mintii” (2012), regizat de Terrence Malick, unde a avut ocazia să lucreze alături de actori consacrați precum Sean Penn și Jessica Chastain. 

Mădălina Ghenea a trăit o poveste de dragoste cu actorul Leonardo DiCaprio și a fost partenera actorului scoțian Gerard Butler. În 2016, a avut o relație cu celebrul designer Philipp Plein, care a durat doar 38 de zile. Mădălina Ghenea are o fiică cu Matei Stratan, iar după despărțire, relația dintre ei nu este una amicală, nici măcar de dragul fiicei pe care o au împreună.

Sursă foto: Instagram – Hepta

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton