Homepage  / Vedete străine

Mădălina Ghenea, strălucitoare pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția. Ce ținută spectaculoasă a purtat actrița

Mădălina Ghenea, strălucitoare pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția. Ce ținută spectaculoasă a purtat actrița
15

de Cristina Țapu,

Mădălina Ghenea, în vârstă de 37 de ani, a bifat o nouă apariție spectaculoasă pe covorul roșu de la Festivalul Internațional de Film de la Veneția. Actrița a purtat o rochie inedită și a captat toate privirile.

Mădălina Ghenea, apariție strălucitoare pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția

Mădălina Ghenea locuiește de ani întregi în Italia și este nelipsită de la evenimentele importante ale cinemtografiei mondiale. Pe 3 septembrie 2024, Mădălina a pășit pe covorul roșu al Festivalului Internațional de Film de la Veneția.

Actrița a purtat o rochie crem, cu un decupaj adânc pe picior și cu un decolteu abisal. Atașată rochiei a fost o glugă de aceeași culoare.

Venice Diva E Donna Prize Red CarpetIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Mădălina a completat ținuta cu o pereche de sandale cu un toc considerabil, iar părul l-a purtat desprins, în bucle lejere. Machiajul a fost unul minimal, actița preferând să mizeze pe frumusețea naturală.

Mădălina Ghenea locuiește cu fiica sa, de șapte ani, în Italia

Mădălina Ghenea a fost foarte discretă de-a lungul anilor. A ținut sarcina ascunsă pentru o bună perioadă de timp și, chiar și după ce a adus-o pe lume pe Charlotte în 2017, au fost rare momentele în care a dezvăluit fotografii cu micuța.

Charlotte locuiește alături de mama sa în Italia după despărțirea părinților săi. Actrița a dezvăluit că micuța primește o pensie alimentară în valoare de 1.500 de euro de la Matei Stratan, tatăl său.

Matei Stratan și Mădălina Ghenea au pus capăt relației lor acum 7 ani, dar nu au reușit să ajungă la un acord privind programul fiicei lor care să satisfacă și familia paternă. Apropiații tânărului om de afaceri își doresc ca micuța să petreacă mai mult timp în România pentru a fi alături de ei. La fel și tatăl copilei, care este nevoit să facă naveta în Italia pentru a-și vedea fetița.

Într-un interviu recent, vedeta a vorbit despre împlinirea pe care i-o aduce fiica sa, pe care o consideră marea sa realizare.

„Acum reușesc să împart foarte bine și cariera, și timpul care de fiecare dată este o prioritate pentru mine, timpul petrecut cu fiica mea și cu părinții mei, cu familia. Eu sunt și mamă, și tată, și mi-am dorit-o foarte mult. Este marea mea realizare, este cel mai important proiect al meu, pentru că este un proiect, cu siguranță”, a declarat Mădălina Ghenea, în cadrul unui interviu oferit pentru Antena Stars.

Mădălina Ghenea s-a făcut remarcată în lumea modei și în industria cinematografiei

Născută pe 8 august 1987 în Slatina, România, Ghenea și-a început cariera în modeling, atrăgând atenția agențiilor din Italia și Franța. În scurt timp, ea a devenit imaginea unor branduri de renume și a apărut în numeroase campanii publicitare de succes. Cu o înfățișare elegantă, Madalina Ghenea a fost remarcată rapid pe scenele modei din întreaga lume.

Cariera ei în actorie a început să strălucească odată cu participarea la diverse producții cinematografice de succes. Unul dintre momentele definitorii în cariera sa a fost apariția în filmul „Războiul Mintii” (2012), regizat de Terrence Malick, unde a avut ocazia să lucreze alături de actori consacrați precum Sean Penn și Jessica Chastain. 

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton