Homepage  / Vedete româneşti

Mădălina Ghenea, apariție incendiară în costum de baie. „Îmi e dor de vară”

Mădălina Ghenea, apariție incendiară în costum de baie. „Îmi e dor de vară”
10

de Roxana Mirea,

Mădălina Ghenea a publicat un clip video incendiar cu ea pentru a le arăta fanilor ei cât de tare îi este dor de vară. Actrița și-a etalat formele de invidiat, îmbrăcată fiind doar într-un costum de baie galben, din două piese. Fanii ei au reacționat imediat.  

Mădălina Ghenea, în costum de baie în toiul iernii 

Deși suntem aproape la mijlocul iernii, Mădălina Ghenea a scos din sertar un clip video în care apare îmbrăcată doar într-un costum de baie galben, în timp ce își etalează formele. Actrița are o atitudine senzuală și este vizibil că se simte în elementul ei.  

Mădălina Ghenea a făcut această postare pentru a le arăta urmăritorilor ei de pe Instagram cât de tare îi este dor de vară. „Îmi e dor de vară”, a scris ea în dreptul imaginilor. 

Fanii nu au stat pe gânduri și i-au transmis vedetei cât de frumoasă este, complimentându-i apariția. „Voiam doar să îți spun că ești una dintre cele mai frumoase femei din lume și asta este un fapt pe care nimeni nu îl poate nega”, „Cea mai frumoasă femeie din lume ca Sofia Lauren!”, „Avem nevoie să ne spui rutina de antrenament”, „Doamne, cât de superbă ești” sau „Cum poți fi atât de frumoasă?” sunt doar câteva dintre comentariile internauților.  

Mădălina Ghenea, în costum de baie în toiul iernii  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Mădălina Ghenea, la cuțite cu tatăl fetiței sale

Mădălina Ghenea s-a despărțit de tatăl fiicei sale de peste 7 ani. Pentru că au împreună o fiică, cei doi au păstrat legătura. Matei Stratan, fostul partener al Mădălinei Ghenea a dezvăluit că ia în calcul să ajungă în instanță pentru a-și putea aduce fiica în România.

Așa cum știm, Mădălina Ghenea este stabilită în Italia, iar fiica ei și a lui Matei Stratan este cu ea. Se pare însă că timpul petrecut de micuță alături de tatăl ei nu ar fi suficient. Conform dezvăluirilor făcute de Matei Stratan pentru cancan.ro, atât el, cât și părinții săi călătoresc în Italia pentru a o vizita pe Charlotte, deoarece momentan micuței nu i se permite să petreacă timp în țara sa natală.

De-a lungul anilor, cei doi părinți au purtat discuții lungi pe această temă, în special prin intermediul avocaților. Cu toate acestea, Mădălina Ghenea nu a fost de acord ca fiica ei, Charlotte, să locuiască și în România.

„Situația a rămas aceeași, merg în Italia să o văd. Si părinții mei la fel, mama a fost recent. Sunt de acord că poate ar trebui să fac demersuri legale, atâta timp cât nu se ajunge la o înțelegere amiabilă. Dacă altceva nu se poate face, vom ajunge și la asta. Dar sper că totul va fi bine, că în viitorul apropiat ne vom pune de acord”, a declarat Matei Stratan, pentru cancan.ro.

Sursa foto: Captură de ecran, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton