Homepage  / Vedete româneşti

Mădălina Ghenea, peripeții în aeroport. Cu ce probleme s-a confruntat: „Plângeam cu fiica mea și el ne râdea în față!”

Mădălina Ghenea, peripeții în aeroport. Cu ce probleme s-a confruntat: „Plângeam cu fiica mea și el ne râdea în față!”
15

de Cristina Țapu,

Mădălina Ghenea este foarte activă pe pagina personală de Instagram, acolo unde povestește fanilor despre cele mai importante momente care au loc în viața sa. De această dată, actrița și-a exprimat revolta față de o situație neplăcută pe care a trăit-o recent.

Mădălina Ghenea, peripeții în aeroport

Mădălina Ghenea susține că a fost agresată verbal de un angajat al unui aeroport. Actrița era însoțită de fiica sa și de nepotul ei atunci când situația neplăcută a avut loc. Mădălina a povestit totul pe pagina personală de Instagram.

„Acest bărbat m-a abuzat pe mine și pe copiii mei. M-a filmat pe mine și pe copiii mei. Mi-a spus că îmi va anula zborurile deși totul a fost plătit. Comportament complet nepotrivit față de 2 copii și o femeie. Prietenii mei au încercat să ajute și au fost și ei agresați cu injurii. Italieni, ce d**** vreți, a spus el”, a povestit Mădălina Ghenea.

madalina ghenea 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

„Plângeam cu fiica mea și nepotul meu și el ne râdea în față, în momentul în care am fost la poliție a decis, în sfârșit, să ne lase să plecăm, după o oră plâns în fața casei de check-in”, a dezvăluit Mădălina Ghenea. Până în momentul relatării știrii, compania aeriană al cărei angajat este bărbatul care ar fi abuzat-o pe Mădălina nu a oferit o declarație oficială referitor la întâmplarea neplăcută prin care a trecut actrița.

Mădălina Ghenea locuiește în Milano cu fiica sa, Charlotte

Mădălina Ghenea a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Matei Stratan, tatăl micuței Charlotte. După ce s-a despărțit de omul de afaceri, Mădălina și fiica ei, în vârstă de șapte ani, s-au mutat la Milano. 

Mădălina Ghenea a evitat să dezvăluie detalii despre relația pe care a avut-o cu Matei Stratan în fața presei, dar zvonurile legate de pensia alimentară a fiicei sale au determinat-o să reacționeze și să pună capăt speculațiilor.

madalina ghenea 7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 15

După ce în presă au apărut informații conform cărora Matei i-ar fi cumpărat un apartament, Mădălina Ghenea a simțit nevoia să clarifice situația. Vedeta a postat un mesaj explicativ într-un Instastory.

„Iar aberații! Nu am primit absolut nimic de la nimeni, plăresc singură chiria la Milano, nu plătește nimeni nimic pentru mine. Charlotte primeşte 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei. Încetaţi cu prostiile!”, a fost mesajul actriței. Apropiații tânărului om de afaceri își doresc ca micuța să petreacă mai mult timp în România pentru a fi alături de ei. La fel și tatăl copilei, care este nevoit să facă naveta în Italia pentru a-și vedea fetița.

Într-un interviu recent, vedeta a vorbit despre împlinirea pe care i-o aduce fiica sa, pe care o consideră marea sa realizare.

„Acum reușesc să împart foarte bine și cariera, și timpul care de fiecare dată este o prioritate pentru mine, timpul petrecut cu fiica mea și cu părinții mei, cu familia. Eu sunt și mamă, și tată, și mi-am dorit-o foarte mult. Este marea mea realizare, este cel mai important proiect al meu, pentru că este un proiect, cu siguranță”, a declarat Mădălina Ghenea, în cadrul unui interviu oferit pentru Antena Stars.

Sursă foto: Instagram – Hepta

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton