; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

2214   Dom Hemingway   Photo Nick Wall

Mădălina Ghenea a venit în România la premiera filmului “Dom Hemingway”

26 November 2013

2214 - Dom Hemingway - Photo Nick WallVineri, 22 noiembrie, la Bucureşti, a avut premiera de gală a filmului Dom Hemingway', la eveniment participând Mădălina Ghenea, alături de alte vedete din trustul Intact precum Mihai Gâdea (amfitrionul serii), Anca Lungu şi Alexandra Bădoi, dar şi cântăreţi (Alexandra Stan, Cornel Ilie).

Înainte de proiecţia filmului, Mădălina a povestit, cu multă modestie, cum a fost să-i dea replica celebrului Jude Law şi că nu se identifică deloc cu personajul negativ pe care îl interpretează în această comedie neagră, regizată de Richard Shepard.

În film, Mădălina îi dă viaţă senzualei Paolina, iubita româncă a unui mafiot (Demian Bichir), de care Dom Hemingway (Jude Law) se simte foarte atras. Paolina reuşeşte însă să-l enerveze foarte tare pe Dom când fuge cu banii acestuia.

După vizionarea filmului, Mădălina a stat de vorbă cu jurnaliştii prezenţi, refuzând să dea detalii despre viaţa ei personală. Conform publicaţiei Daily Mail', frumoasa olteancă în vârstă de 25 de ani (care a avut o relaţie cu Gerard Butler) se iubeşte acum cu actorul Michael Fassbender.

[Not a valid template]

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare