Homepage  / Vedete româneşti

Mădălina Ghenea are o fiică superbă. Charlotte este copia fidelă a mamei sale și vorbește deja două limbi străine

Mădălina Ghenea are o fiică superbă. Charlotte este copia fidelă a mamei sale și vorbește deja două limbi străine
29

de Cristina Țapu,

Mădălina Ghenea, în vârstă de 36 de ani, a fost întotdeauna discretă atunci când a fost vorba despre fiica sa, Charlotte și rare au fost ocaziile în care a distribuit în mediul online imagini cu aceasta. Recent, actrița a făcut o excepție, spre bucuria fanilor.

Mădălina Ghenea a distribuit imagini rare cu fiica sa, Charlotte

Mădălina Ghenea a fost foarte discretă de-a lungul anilor. A ținut sarcina ascunsă pentru o bună perioadă de timp și, chiar și după ce a adus-o pe lume pe Charlotte în 2017, au fost rare momentele în care a dezvăluit fotografii cu micuța. Recent, Mădălina Ghenea a făcut o surpriză fanilor.

fiica-madalinei-ghenea-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 29

La începutul acestui an, mama și fiica au plecat într-o vacanță împreună, iar pe Instagram, în secțiunea story, actrița a postat mai multe imagini în care Charlotte este în centrul atenției.

În clipul distribuit la story, cele două poartă o conversație, în engleză și în italiană, iar micuța Charlotte dezvăluie faptul că îi place olăritul. După ce a construit un vas superb de lut, Charlotte a mers la restaurant alături de mama sa. Fanii au remarcat asemănarea incredibilă dintre Charlotte și frumoasa sa mamă, Mădălina. Copila este înaltă, are părul lung și a moștenit genele actriței.

Charlotte primește o pensie alimentară în valoare de 1.500 de euro din partea tatălui

Charlotte locuiește alături de mama sa în Italia după despărțirea părinților săi. Actrița a dezvăluit că micușa primește o pensie alimentară în valoare de 1.500 de euro de la Matei Stratan, tatăl său.

Matei Stratan și Mădălina Ghenea au pus capăt relației lor acum 7 ani, dar nu au reușit să ajungă la un acord privind programul fiicei lor care să satisfacă și familia paternă. Apropiații tânărului om de afaceri își doresc ca micuța să petreacă mai mult timp în România pentru a fi alături de ei. La fel și tatăl copilei, care este nevoit să facă naveta în Italia pentru a-și vedea fetița.

madalina-ghenea-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 29

Matei Stratan este nemulțumit de programul impus de către Mădălina Ghenea

Matei Stratan, fostul partener al Mădălinei Ghenea a dezvăluit că ia în calcul să ajungă în instanță pentru a-și putea aduce fiica în România.

Conform dezvăluirilor făcute de Matei Stratan pentru Cancan.ro, atât el, cât și părinții săi călătoresc în Italia pentru a o vizita pe Charlotte, deoarece momentan micuței nu i se permite să petreacă timp în țara sa natală.

„Situația a rămas aceeași, merg în Italia să o văd. Si părinții mei la fel, mama a fost recent. Sunt de acord că poate ar trebui să fac demersuri legale, atâta timp cât nu se ajunge la o înțelegere amiabilă. Dacă altceva nu se poate face, vom ajunge și la asta. Dar sper că totul va fi bine, că în viitorul apropiat ne vom pune de acord”, a declarat Matei Stratan, în exclusivitate, pentru cancan.ro.

Sursă foto: Instagram Mădălina Ghenea – Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton