Homepage  / Vedete româneşti

Mădălina Ghenea a ajuns pe patul de spital și și-a amânat toate proiectele. Cu ce probleme se confruntă actrița

Mădălina Ghenea a ajuns pe patul de spital și și-a amânat toate proiectele. Cu ce probleme se confruntă actrița
9

de Cristina Țapu,

Mădălina Ghenea a ajuns la spital după ce s-a simțit din ce în ce mai rău. Actrița a anunțat că intenționează să ia o pauză de la proiectele sale pentru a se concentra asupra stării de sănătate și recupărării.

Mădălina Ghenea a ajuns pe patul de spital

Mădălina Ghenea, recunoscută drept una dintre cele mai frumoase femei din lumea showbiz-ului internațional și actriță de succes, a transmis o veste tristă fanilor săi printr-o postare pe rețelele de socializare.

Din cauza unor stări de rău, vedeta a fost nevoită să-și ia o scurtă pauză de la proiectele în desfășurare. Ghenea a beneficiat de îngrijirea medicilor și, în prezent, se află în proces de recuperare. Actrița a împărtășit o imagine cu o mică surpriză oferită de cei apropiați, menită să o facă se se simtă mai bine și să depășească mai ușor acest episod.

madalina-gheneaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Chiar când am crezut că devin mai puternică, Dumnezeu mi-a adus un alt test major în cale. Pentru toți care au așteptat un răspuns astăzi, îmi cer mii de scuze, dar corpul meu are nevoie de o mică pauză. Nu am ratat niciodată o zi de shooting și mereu am fost prezentă indiferent de situație, dar astăzi corpul meu nu m-a lăsat. Trebuie să le mulțumesc tuturor medicilor și personalului din spital care au avut atât de multă grijă de mine astăzi și celor care m-au făcut să mă simt puțin mai bine printr-o surpriză plină de semnificație„, a scris Mădălina pe contul personal de Instagram, fără a oferi detalii sumplimentare.

Mădălina Ghenea strălucește pe podiumuri și în filme

Născută pe 8 august 1987 în Slatina, România, Ghenea și-a început cariera în modeling, atrăgând atenția agențiilor din Italia și Franța. În scurt timp, ea a devenit imaginea unor branduri de renume și a apărut în numeroase campanii publicitare de succes. Cu o înfățișare elegantă și o prezență magnifică, Madalina Ghenea a fost remarcată rapid pe scenele modei din întreaga lume.

Cariera ei în actorie a început să strălucească odată cu participarea la diverse producții cinematografice de succes. Unul dintre momentele definitorii în cariera sa a fost apariția în filmul „Războiul Mintii” (2012), regizat de Terrence Malick, unde a avut ocazia să lucreze alături de actori consacrați precum Sean Penn și Jessica Chastain. Performanța ei a fost lăudată, consolidându-i reputația de actriță talentată.

Sursă foto: Instagram Mădălina Ghenea -Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton