; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mădălina Anea şi Paul Diaconescu joacă din nou împreună

Mădălina Anea şi Paul Diaconescu (“Îngeri pierduţi”) joacă din nou împreună

15 July 2014

Mădălina Anea şi Paul Diaconescu, cunoscuţi din telenovela Îngeri pierduţi' şi din lungmetrajul Mamaia', apar din nou împreună în spectacolul Tu eşti eu', în regia Ştefanei Samfira (regizoare, actriţă şi lector universitar la UNATC Bucureşti).

Piesa, scrisă de Murray Schisgal, a strâns deja sute de spectatori în mai multe oraşe din ţară şi în Bucureşti, la Godot Café Teatru, unde poate fi văzut în continuare.

Mădălina Anea şi Paul Diaconescu joacă din nou împreună

Este o piesă minunată despre dragoste, frică, visuri, planuri, viitor şi trecut. Într-o seară ploioasă, un bărbat răpeşte o femeie de pe stradă. O sechestrează. O ameninţă. Ea încearcă prin toate modalităţile să scape. Nu reuşeşte. Usor, ei ajung să se destăinuie unul altuia. Victima se îndrăgosteşte de agresor. Iar finalul este la fel de surprinzător ca piesa însăşi', a spus Mădălina, care a învăţat să danseze tango pentru acest spectacol.

Iar Paul a completat-o: „Tu eşti eu' este un spectacol care ridică multe întrebări despre moralitate şi curaj. Benjamin, personajul meu, este un tânăr aflat între două vârste, care refuză dialogul. Este un personaj complex'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare