; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mădălina mănâncă bătaie în “Iubire şi onoare”

11 October 2010

Ilinca, personajul interpretat de Mădălina Drăghici în telenovela Iubire şi onoare', este atacată de femeile arăboaice din Emiratul Beled el Noor pentru că îndrăzneşte să poarte un costum de baie european! Scandalul se petrece în episodul din această seară (11 octombrie) al telenovelei, de la 20.30, pe postul Acasă.

.

Mădălina Drăghici se lasă agresată de colege de dragul artei.

Mădălina Drăghici se lasă agresată de colege de dragul artei.

În urma altercaţiei dintre Ilinca şi arăboaice, protagonista Mădălina Drăghici s-a ales cu spatele plin de zgârieturi: Brăţările şi inelele colegelor mele au lăsat dâre pe spatele meu. Fetele de la machiaj mă păcăleau că mă dau cu apă termală pe spate, dar de fapt ele voiau să pulverizeze spirt, aşa că vă imaginaţi cât de mult a usturat', povesteşte protagonista telenovelei Iubire si onoare'.

Secvenţa în care Ilinca este atacată de femeile din emirat s-a filmat la prima deplasare a actorilor în staţiunea de lux Bodrum şi a adus în centrul atenţiei diferenţele de cultură şi mentalitate ale celor două lumi, orientală şi europeană, în privinţa statutului femeilor: A fost una dintre primele secvenţe filmate de mine, deci emoţiile începutului îşi făceau simţită prezenţa foarte bine. A fost o secvenţă care reflectă foarte bine diferenţele dintre lumea noastra şi lumea arabă, o secvenţă în care pot să mărturisesc că am intrat foarte bine în rol ajutată de colegele mele. Faptul că nouă ni se pare normal să mergem îmbrăcate în costume de baie la plajă…ei consideră acest lucru un motiv pentru condamnarea la moarte. A fost o secvenţă agresivă, cu multe dedesubturi', spune Mădălina.

Astăzi, de la ora 17.30, telespectatorii pot urmări la Poveştiri adevărate' imagini de making of de la această secvenţă, filmată în luna mai în Turcia.

În ceea ce-l priveşte pe Radu Vâlcan, acesta a scris pe blogul personal despre incident: Pe lângă puţinele ore de somn de care dispui, există şi momente mai puţin plăcute, incidente inevitabile. A păţit-o şi Mădălina pe propria piele. În urma unei secvenţe mai aprinse, s-a ales cu spatele plin de zgârieturi. A strâns din dinţi şi a mers mai departe.'

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare