; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mădălin şi Cristina fac o nuntă ca-n poveşti

06 June 2011

După ce s-au căsătorit civil pe 23 aprilie, Mădălin Ionescu şi aleasa inimii sale, Cristina Şişcanu, au avut timp să-şi organizeze şi nunta. Fericitul eveniment va avea loc pe 12 iunie, la Pavilionul de Vară de pe domeniul Ştirbey.

Lui Mădălin Ionescu (40 de ani) nu îi este frică să ajungă din nou în faţa altarului pentru  că, spune el, ceea ce trăiesc alături de Cristina este unic'. Şi tindem să-l credem pentru că lucrurile s-au desfăşurat cu viteza luminii între cei doi. S-au cunoscut în timp ce lucrau la Antena 1: el modera Acces direct', iar ea era reporter în cadrul emisiunii.

Relaţia lor l-a costat însă destul de scump pe Mădălin. Deşi separat oficial de soţia lui, Mihaela, în vara lui 2010, după ce a anunţat că face un cuplu cu Cristina, el a fost îndepărtat de la „Acces Direct', apoi de la Antenă.

Dar, exact ca-n poveşti, totul e bine când se termină cu bine. Mădălin prezintă din toamna trecută Drept la ţintă' la Kanal D, iar Cristina (26 de ani) îi este alături şi la serviciu şi acasă.

Citeşte textul integral în revistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare