; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mădălin şi Cristina au liber la iubire

27 March 2011

Madalin-ionescu-Cristina-siscanuÎn urma divorţului de fosta soţie, pronunţat pe 10 martie, Mădălin Ionescu şi iubita sa, Cristina Şişcanu, sunt liberi să facă pasul cel mare. Cei doi nu se grăbesc: Toate „la momentul potrivit', a declarat Mădălin pentru TVSatelit.

Pentru Mădălin Ionescu, lucrurile au luat în sfârşit o turnură favorabilă după ce, anul trecut, relaţia cu reporterul Cristina Şişcanu (în condiţiile separării de soţia sa, Mihaela) i-a adus concedierea de la Antena 1, unde prezenta „Acces direct'.

Mădălin are deja jumătate de an de când e gazda emisiunii „Drept la ţintă' la Kanal D, iar pe 10 martie s-a pronunţat divorţul de fosta soţie.

„Divorţul nu a făcut decât să confirme o realitate, o despărţire care s-a produs cu mai bine de un an de zile în urmă. Fiica mea, Ştefania, a fost tot timpul cu mine şi a rămas cu mine, iar fiul meu a rămas cu mama lui. De fapt s-a păstrat starea de fapt existentă', ne-a povestit Mădălin.

Cât priveşte relaţia cu Mihaela, fosta lui soţie, vedeta Kanal D ne-a mărturisit că este una „decentă, matură'. „Discutăm despre copii, despre viitorul lor şi încercăm să comunicăm atât cât este necesar ca să le asigurăm copiilor noştri o viaţă liniştită şi echilibrată'.

Împreună acasă şi la serviciu

Mădălin şi Cristina Şişcanu (colega sa de la „Drept la ţintă') se gândesc să se căsătorească şi, la un moment dat, chiar să aibă proprii lor copii.

„Toate vor veni la momentul potrivit. Este prea devreme să discutăm despre copii acum, însă mi se pare normal ca într-o relaţie între doi oameni care se iubesc să vină la un moment dat şi copiii', a spus prezentatorul.

Cei doi sunt fericiţi că se văd şi acasă, şi la serviciu şi consideră că acest lucru nu le va deteriora relaţia, ba din contră: „Nu concep să stau prea mult timp departe de el. Nici măcar în weekend, când am diferite programări, nu pot sta mai mult de două, trei ore departe de el', ne-a zis Cristina, iar Mădălin gandeşte la fel.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare