Homepage  / Vedete româneşti

Mădălin Ionescu revine în televiziune după demisia de la Metropola TV. Cu ce post a semnat

Mădălin Ionescu revine în televiziune după demisia de la Metropola TV. Cu ce post a semnat
11

de Cristina Țapu,

Mădălin Ionescu revine pe micul ecran și este gata să aducă în casele telespectatorilor o nouă emisiune de divertisment. Iată ce proiect pregătește soțul Cristinei Șișcanu!

Mădălin Ionescu revine pe micul ecran

Mădălin Ionescu anunța la începutul anului că dorește să ia o pauză din domeniul televiziunii și menționa că nu va mai apărea la Metropola TV. Cu toate acestea, iată că prezentatorul a revenit la sentimente mai bune și este gata să o ia de la capăt.

La finalul anului trecut, am decis să fac o pauză de televiziune. Cristina continuă colaborarea cu Metropola TV. Anul ăsta intenționez să dezvolt mai multe proiecte online”, anunța Mădălin, în luna ianuarie.

După demisia care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, vedeta noastră și-a anunțat reîntoarcerea pe micile ecraneIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Conform informațiilor de la Cancan, soțul Cristinei Șișcanu se pregătește să lanseze un nou format la Antena Stars. Mădălin Ionescu este gazda unei emisiuni înregistrate, care va fi difuzată de două ori pe săptămână.

Producția a început deja, iar filmările pentru lansarea show-ului sunt în desfășurare. Acesta este doar unul dintre proiectele surprinzătoare de la Antenă, având în vedere că Geanina Ilieș și Laura Cosoi sunt alte două nume importante deja prezente în grila de programe.

La scurt timp după ce a pus punct colaborării sale cu Metropola TV, Mădălin Ionescu anunța care sunt condițiile în care ar reveni în televiziune.

Pentru TV îmi rezerv timp doar în măsura în care proiectul ar putea fi unul serios, finanțat corespunzător, astfel încât să mă pot dezvolta. Se pot face lucruri deosebite. Practic, Istoria umanității, care îmi aparține, este o creație a mea, probabil că se va transforma într-un proiect independent online”, scria prezentatorul, pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu și-a păstrat numele de familie după căsătoria cu Mădălin

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au căsătorit în urmă cu aproape 13 ani și au întemeiat împreună o familie superbă. Ea a devenit cunoscută datorită carierei sale în jurnalism, iar numele pe care și l-a făcut în aceast domeniu a reprezentat motivul pentru care a ales să își păstreze numele de familie după căsătoria cu Mădălin Ionescu. În plus, Cristina a mărturisit pe rețelele sociale că Mădălin Ionescu a fost cel care a sfătuit-o să își păstreze numele de familie.

Mă numesc Cristina Șișcanu Ionescu și în buletin. Mădălin mi-a zis să îmi păstrez și numele meu pentru că deja eram un jurnalist cunoscut și Cristina Ionescu ar fi fost prea banal”, a scris Cristina Șișcanu la secțiunea de InstaStory, potrivit spynews.ro.

Sursă foto: Instagram Cristina Șișcanu – Mădălin Ionescu

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton