; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dosarele X româneşti, de azi în „Drept la ţintă”

22 August 2011

Mădălin Ionescu intră în culisele luptei pentru averea unui milionar decedat de curând în prima ediţie a noului sezon „Drept la ţintă', care începe astăzi, 22 august, de la ora 16.45.

„În prima ediţie voi dezbate, printre altele, culisele bătăliei pentru averea unui milionar care a decedat recent. Mai avem şi alte subiecte, cum ar fi un personaj devenit notoriu fără voia sa, după ce a fost surprins în compania unei domnişoare din lumea mondenă', anunţă prezentatorul de la Kanal D.

Noul sezon „Drept la ţintă' aduce o rubrică de investigaţii paranormale:

„Vom începe un serial, <> româneşti, cu mărturii şi imagini spectaculoase, lucruri care până acum nu s-au mai văzut', mai spune Mădălin Ionescu.

Cristina Şişcanu nu se mai întoarce

Prezentatorul nu va mai fi însoţit în studio de Cristina Şişcanu în noul sezon, soţia sa urmând să se concentreze asupra unor proiecte personale. „În curând vor apărea mai multe informaţii despre proiectele ei', a explicat Mădălin.

Mădălin Ionescu a intrat în vacanţă pe 15 iulie şi a profitat din plin de cele două luni libere. Prezentatorul şi noua sa soţie şi-au petrecut luna de miere în Sardinia, unde au stat zece zile.

„După aceea am fost cu copiii pe litoralul din Bulgaria. Şi tot cu cei mici am mers în Republica Moldova, la părinţii soţiei', a mai spus Mădălin Ionescu, care s-a întors în Bucureşti pe 14 august.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare