; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Madalin Ionescu

Mădălin Ionescu prezintă o nouă emisiune. Află aici toate detaliile!

07 June 2018

După ce a fost cinci ani la cârma emisiunii „WOWBiz', difuzată de postul de televiziune Kanal D, dar și după șocantul anunț al plecării sale din televiziune făcut în urmă cu un an de zile, Mădălin Ionescu are un nou proiect personal.

 

Fosta vedetă de televiziune a decis să își lanseze propria emisiune în mediul online, așa cum deja câteva vedete au decis să facă, considerând că lumea virtuală este viitorul presei, dar și a televiziunii.

Noua emisiune a lui Mădălin se numește „Mădălin Ionescu Show', iar primul invitat în cadrul acesteia a fost nașul și fostul său coleg de trust, prezentatorul Christian Sabbagh.

„I-am dat drumul astăzi pe Facebook! Pe pagina mea de Facebook ( madalin augustin ionescu' ) ! Suprizele se vor tine lanț!', a anunțat Mădălin pe rețelele de socializare. „Nou! Doar pe Facebook! Mădălin Ionescu Show'', a mai precizat el.

Mama a stat departe de mine, pentru că există o durere… Nu-s lucruri plăcute din viața mea… A murit de cancer mama. A avut o tumoră, un cancer galopant. A murit tânără. tata a încercat să niu-mi lipsească nimic, dar nimic nu suplinește o mamă…' , au fost mărturisirile lui Christian Sabbagh.

 
De curând Mădălin Ionescu și soția sa, Cristina au fost părinți spirituali pentru Bella Victoria, fiica Gabrielei Cristea. În tot acest timp, Mădălin Ionescu a dorit să se odihnească și să fie alături familiei sale.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare