; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mădălin Ionescu ia o pauză de la televiziune. Aflaţi motivele!

Mădălin Ionescu ia o pauză de la televiziune. Aflaţi motivele!

07 June 2017

Prezentatorul a anunţat pe contul său de Facebook că a întrerupt, cel puţin pentru o perioadă, colaborarea cu postul Kanal D, la care, în ultimii ani, a prezentat emisiunea „Wow Biz', alături de Adelina Pestriţu, şi, din luna ianuarie a acestui an, de Andreea Mantea.

„Plec, dragii mei! În urmă cu aproximativ o lună am anunțat managementul Kanal D că pentru mine urmează, fie şi temporar, un alt drum! Voi pleca în concediu începând din 10 iunie, un pic mai devreme decât colegii mei, pentru că vreau ca în această perioadă să mă dedic cu totul familiei. Nu e uşor să creşti trei copii, iar Cristina are nevoie de sprijinul meu total pentru a o îngriji, în cele mai bune condiţii, şi pe Petra. După o perioadă de câteva luni sau poate mai mult, îmi voi relua din plin activitatea profesională din domeniu.

Pentru toate reușitele uluitoare de până acum, care au consacrat „Wow Biz' ca lider al emisiunilor de seară, mulțumesc publicului meu extraordinar şi echipei! Mulțumesc, de asemenea, conducerii stației pentru colaborarea fructuoasă din acești ani. Practic, ediţia de mâine, 8 iunie, va fi ultima cu mine în calitate de prezentator'.

La sfârșitul lunii aprilie a acestui an, Mădălin şi soţia sa, Cristina, au devenit părinţii unei fetiţe care a primit numele de Petra. Prezentatorul în vârstă de 46 de ani mai are doi copii din căsnicia anterioară.

 

Plec, dragii mei ! In urma cu aproximativ o luna am anunțat managementul Kanal D ca pentru mine urmează, fie si…

Posted by Madalin Augustin Ionescu Cont on Wednesday, June 7, 2017

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare