; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Photo by Madalin Augustin Ionescu on

Mădălin Ionescu, cadou de zeci de mii de euro pentru Cristina Șișcanu. Ce reacție a avut soția sa

02 March 2021

1 martie are o semnificație aparte pentu cuplul format de Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. Tocmai de aceea, fostul prezentator de televiziune și-a surprins soția cu un cadou de zeci de mii de euro. 

Cristina Șișcanu, fostă concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities' și actualmente una din mămicile din reality show-ul „Mămici de pitici, cu lipici' de la Antena Stars  a avut o reacție pe măsură! 

Ce cadou a primit Cristina Șișcanu 

Mădălin Ionescu a știut întotdeauna cum să își răsfețe partenera, fapt confirmat de Cristina Șișcanu în nenumărate rânduri și nici anul acesta nu a fost mai prejos. Pe 1 martie cei doi au aniversat 11 ani de când formează un cuplu, iar jurnalistul a marcat evenimentul cumpărându-i mamei fiicei sale un bolid de lux. 

Evenimentul a fost filmat și relatat de Cristina pe rețelele de socializare: 

„În pijama și cu papuci de casă am ieșit în miezul nopții să îmi întâmpin noua mașină. Este pentru prima dată când Mădălin reușește să țină un secret și eu să nu bănuiesc nimic. Mi-a zis că mașina vine săptămâna viitoare, iar eu am fost un pic bosumflațică în sinea mea. Astă noapte , pe la 1:30, m-a invitat să ies la poartă că mă așteaptă surpriza! A fost un moment superb! Pentru unii poate este o mașina scumpă, pentru alții cu siguranță nu! Pentru mine este o bucurie că de acum încolo voi avea alt confort atunci când voi călători, mai ales cu copiii! Dincolo de lucrurile materiale, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că trăiesc IUBIREA. Acum 11 ani, pe 1 martie, soțul meu mi-a spus clar și cuprinzător : De trei luni de zile mă gândesc la tine! Te iubesc!' ,m-a sărutat și așa a început povestea noastră … ❤️', a scris Cristina Șișcanu. 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare