; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Madalin ionescu3

Mădălin Ionescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a renunțat la televiziune

18 June 2018

În vara anului trecut, Mădălin Ionescu își anunța retragerea din televiziune, după ce a fost cinci ani la cârma emisiunii „WOWbiz'. Vedeta spunea atunci că are nevoie de o pauză și își dorește să se dedice o perioadă exclusiv familiei.

La un an după acest anunț, Mădălin a început un nou proiect, exclusiv difuzat în mediul online. În cadrul noii sale emisiuni acesta a mărturisit care a fost adevăratul motiv pentru care a plecat de la cârma emisiunii „WOWbiz'.

„Eu când am plecat de la Kanal D aveam mușchiul inimii demineralizat… colonul spastic… Am muncit 11-12 ore pe zi ani de zile și nu e simplu deloc, pentru că în fiecare zi o iei de la capăt. În televiziune presiunea este atât de mare, nu e ca în alt domeniu în care stai și poți să anticipezi ce vei face peste opt luni de zile. În televiziune dacă nu mai merge, poți să zbori peste noapte', a explicat Mădălin Ionescu.

De curând Mădălin Ionescu și soția sa, Cristina au fost părinți spirituali pentru Bella Victoria, fiica Gabrielei Cristea. În tot acest timp, Mădălin Ionescu a dorit să se odihnească și să fie alături familiei sale.

 

CITEȘTE ȘI:

Mădălin Ionescu prezintă o nouă emisiune. Află aici toate detaliile!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare