Homepage  / Vedete româneşti

Mădălin Ionescu a avut o tinerețe zbuciumată și a ajuns la spital din cauza exceselor: „A trebuit să lupt în fiecare zi pentru că altfel muream”

Mădălin Ionescu a avut o tinerețe zbuciumată și a ajuns la spital din cauza exceselor: „A trebuit să lupt în fiecare zi pentru că altfel muream”
15

de Cristina Țapu,

Mădălin Ionescu este astăzi un familist convins și formează un cuplu solid alături de Cristina Șișcanu, fiind tatăl a trei copii. Viața lui Mădălin nu a fost mereu la fel de liniștită, din contră. În tinerețe, Mădălin a trecut printr-un episod critic în urma căruia a fost nevoit să-și analizeze cu grijă deciziile pe care le ia. Iată detaliile!

Mădălin Ionescu a ajuns pe patul de spital din cauza exceselor în perioada studenției

Mădălin Ionescu a fost un student energic, plin de viață și doric să încerce tot ce perioada studenției avea de oferit. Nu ne referim doar la cursuri, examene și viața de cămin, ci și la nopțile pierdute din cauza anturajului și a exceselor.

Invitat la un podcast, Mădălin a vorbit, plin de sinceritate, despre cea mai zbuciumată perioadă a existenței sale și a povestit cum a ajuns pe patul de spital din cauza cosumului iresponsabil de alcool. Însă, acesta a fost doar începutul. Au urmat luni întregi în care Mădălin a fost încercat de depresie și s-a luptat cu tot felul de stări greu de conceput.

„Ceva inimaginabil! La un moment dat, din cauza acestei vieți intense – am fost un amator de party-uri – am avut o cădere după o noapte de chef, în care am consumat vin negru și am ajuns la spitalul studențesc.

Din momentul acela s-a declanșat în mine un mecanism interior în care a trebuit să îmi explic ce s-a întâmplat cu mine și am intrat așa într-un fel de căutare care a durat o perioadă. Vreo 7 luni nu am dormit decât maxim o oră pe noapte.”, a declarat Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu, pusă la zid de internauți. Soția lui Mădălin Ionescu a fost șocată de reproșurile oamenilor. „Nu suport prostia!” (10)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Mădălin Ionescu a trăit o perioadă de coșmar timp de șapte luni

Mădălin a povestit cum a leșinat și a ajuns pe patul de spital, unde medicii i-au administrat sedative pentru a-l calma. Ulterior, a fost încercat de gânduri negre și a manifestat simptome de depresie pe care, însă, a învățat cum să le țină sub control.

„Probabil că a fost un puseu de tensiune. Dintr-un puseu de tensiune am ajuns la spital.

Nimeni nu mi-a explicat nimic, mi-a dat niște sedative din alea care te ajutau să te liniștești, 2-3 zile, și mi-au dat drumul acasă.

Nu am avut timpul necesar pentru a intra în depresie. Depresia e un lux. Să ai timp să ai depresie e un lux. Eu n-am avut timpul acesta niciodată. Atunci a trebuit să lupt în fiecare zi pentru că altfel muream. Trebuia să îmi explic ce mi se întâmplă, să mă calmez, să îmi dau confortul necesar, psihic vorbind, pentru a mai putea trece peste încă o noapte.”, a declarat Mădălin Ionescu, în cadrul aceluiași podcast.

Mădălin Ionescu are doi copii din mariajul cu fosta soție

Mădălin Ionescu și soția sa, Cristina Șișcanu, au trăit recent clipe de bucurie deoarece fiul prezentatorului, Filip, a împlinit 20 de ani. Mădălin Ionescu a pregătit o surpriza, sub forma unui tort personalizat pentru fiul său, iar aceste momente au fost împărtășite pe platformele de socializare.

Fanii cuplului de vedete au transmis urări călduroase pentru tânărul Filip, impresionați de atmosfera plină de dragoste din familia celebrului prezentator.

Copilul lui Mădălin Ionescu s-a confruntat cu probleme de sănătate imediat după naștere, contractând varicelă la vârsta de două luni. Filip întâmpină dificultăți în vorbire și autonomie, necesitând asistență constantă, dat fiind că nu poate comunica clar și nu poate să se descurce de unul singur.

Sursă foto: Instagram Mădălin Ionescu – Cristina Șișcanu

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton