Homepage  / Vedete străine

Macaulay Culkin, prima apariție alături de iubita lui și cei doi copii ai lor. Fiul cel mare seamănă izbitor cu actorul din „Singur acasă”

Macaulay Culkin, prima apariție alături de iubita lui și cei doi copii ai lor. Fiul cel mare seamănă izbitor cu actorul din „Singur acasă”
5

de Roxana Mirea,

Macaulay Culkin și partenera lui de viață, Brenda Song, au avut prima apariție publică alături de cei doi băieți ai lor. Micuții au fost alături de tatăl lor, care l-a interpretat pe Kevin în „Home Alone”, atunci când acesta a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. 

Cum arată copiii lui Macaulay Culkin 

Macaulay Culkin a primit vineri, 1 decembrie, o stea pe Hollywood Walk of Fame, iar ceremonia a fost despre familie. După discursurile sincere susținute de Catherine O’Hara – care a interpretat-o pe mama personajului său din „Singur acasă” – și de Natashei Lyonne, Macaulay Culkin însuși a urcat pe podium, mulțumindu-i partenerei sale, Brenda Song, în vârstă de 35 de ani, și celor doi fii ai lor, care au avut o rară apariție publică la ceremonie. 

În cele din urmă, dar nu în ultimul rând, aș dori să-i mulțumesc Brendei”, a spus actorul în vârstă de 43 de ani în încheierea discursului său. „Tu ești absolut totul. Ești campioana mea. Ești singura persoană mai fericită pentru mine astăzi decât mine.” 

Nu ești doar cea mai bună femeie pe care am cunoscut-o vreodată, ci și cea mai bună persoană pe care am cunoscut-o vreodată”, a continuat el. „Mi-ai dat un scop, mi-ai dat o familie. După nașterea celor doi băieți ai noștri, ați devenit cele trei persoane preferate ale mele. Te iubesc atât de mult.” 

Macaulay Culkin, prima apriție alături de iubita lui și cei doi copii ai lor. Fiul cel mare seamănă izbitor cu actorul din „Singur acasă”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Macaulay Culkin și Brenda Song, prima apariție cu copiii lui 

Macaulay Culkin și Brenda Song au o relație încă din 2018. Cei doi, care și-au păstrat relația departe de ochii curioșilor, au devenit părinți pentru prima dată în aprilie 2021, iar al doilea copil a venit pe lume în decembrie 2022. Ceremonia de la Walk of Fame marchează prima dată când ambii copii au fost văzuți în public.   

Într-un interviu pentru ET, actorul a spus că prezența băieților săi la un asemenea moment important din viața lui a fost „întregul motiv pentru care am făcut asta”.  

Sunt motivul pentru care faci totul acum”, s-a minunat el. „Mereu vorbim despre faptul că nu ne amintim viața noastră înainte de copiii noștri – este un vis sau un fel de concept îndepărtat, nu o realitate. Îmi place faptul că băieții mei pot veni aici și pot vedea un câine făcând pipi pe numele meu.” 

Sursa Foto: Profimedia, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton