; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Macaulay Culkin e în pericol de moarte?

02 August 2012

Macaulay Culkin, cunoscutul puști din seria „Singur acasă', acum în vârstă de 31 de ani, ar fi dependent de droguri și ar mai avea doar șase luni de trăit. Asta cred apropiații lui Culkin, care se tem pentru starea lui de sănătate.

Actorul arată foarte slăbit şi, de aproape doi ani de zile, a ajuns dependent de heroină. Potrivit National Enquirer, Culkin plătește peste 6.000 de dolari lunar pentru a-şi cumpăra substanțele interzise.

„Macaulay este cu siguranţă în trenul morţii. Mă tem că doza lui de droguri este din ce în ce mai mare. El are nevoie de ajutor', a spus un prieten al actorului.

„Prietenii lui apropiaţi se tem să nu facă o supradoză. În cazul în care actorul nu va primi ajutor, să ajungă la un centru de dezintoxicare sunt şanse să moară chiar în maximum şase luni', a mai declarat sursa.

Ca răspuns la articolul din National Enquirer, reprezentantul lui Culkin, Michelle Bega, a dat un interviu pentru Daily Mail. Conform lui Bega, „informațiile care spun că Macaulay Culkin e dependent de heroină și alte droguri nu e doar neadevărată, dar aparține numai imaginarului. Este distructivă și insultătoare'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare