Homepage  / Seriale / Televiziune

„Mă numesc Zuleyha”, rezumatul ultimelor episoade

„Mă numesc Zuleyha”, rezumatul ultimelor episoade

de Redactia Tvmania

Serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha”, cu Uğur Güneș și Hilal Altınbilek în rolurile principale, se apropie de final, la Kanal D. Iată ce se întâmplă în ultimele episoade din lăudata producție turcească.

„Mă numesc Zuleyha”, sezonul 4, rezumatul ultimelor episoade

În prezent, Kanal D difuzează Mă numesc Zuleyhadoar de două ori pe săptămână. Schimbarea, după ce în grilă a apărut noul serial turcesc „Aripi frânte”. Astfel, fanii lui Hilal Altınbilek pot urmări ultima parte a serialului lor preferat în fiecare joi și vineri, de la ora 20:00.

Cel de-al treilea sezon al îndrăgitului serial “Mă numesc Zuleyha”, în original „Bir Zamanlar Çukurova”, se apropie de final la Kanal D. Potrivit calculelor noastre, episoadele finale sunt programate undeva după jumătatea lunii iulie.

Dintre toți actorii importanți de la începutul serialului, singura care a rămas până la final este Hilal Altinbilek, actrița care a interpretat-o pe Züleyha.

Hakan își sacrifică viața pentru a o proteja pe Züleyha

Züleyha, care a supraviețuit gloanțelor lui Betül în ultimul moment, își dă seama de capcana care i-a fost întinsă. Personajul lui Hilal Altınbilek decide să coopereze cu Çolak pentru a-i pune în încurcătură pe Betül și pe Șermin. În timp ce Hakan se străduiește în secret să-l răpească pe Abdülkadir, Züleyha află despre situație și între cei doi soți se ridică un zid insurmontabil.

Züleyha, care îi umilește pe Betül și pe Șermin cu jocul pe care l-au pus la cale cu Çolak, este șocată când Hakan sosește pentru a-și lua rămas bun de la ea. Chiar în acest moment, Betül, care vine la conac pentru a se răzbuna, trage un glonț și îl lovește pe Hakan, care sare în fața lui Züleyha!

Züleyha se căiește din dragoste și împarte moștenirea lui Hakan

Züleyha, care și-a îngropat dragostea în inimă după moartea lui Hakan, ia măsuri pentru a o prinde pe Betül și a aduce criminalii în fața justiției. În timp ce Șermin caută o cale de scăpare după crimă, Abdülkadir și Vahap o rețin pe Betül, care încearcă să se ascundă. Abdülkadir decide să o folosească Betül pentru a trece granița.

Când Züleyha anunță că va împărți moștenirea lui Hakan oamenilor săraci, oamenii din Çukurova se bucură. Toată averea lui Hakan din afara Çukurova va fi donată Fundației Mehmetçik. Arestarea lui Çolak Ağa, despre care se înțelege că se află în spatele capcanei plasate în mașina lui Lütfiye, va face vâlvă.

Marele final de la „Mă numesc Zuleyha” îți va tăia respirația

„Mă numesc Zuleyha”, care și-a scris numele cu litere de aur în istoria televiziunii turcești timp de patru sezoane cu personajele sale de neuitat, cu povestea sa care a reușit să țină publicul în fața micilor ecrane, cu succesul său în reflectarea perioadei pe care o abordează și cu producția sa magnifică, își va lua rămas bun cu un final magnific.

Timp de 141 de episoade, „Mă numesc Zuleyha”, care și-a continuat drumul fără să-și coboare vreodată standardul, a găzduit personaje de neuitat. Povestea sa de neuitat a început odată cu sosirea lui Züleyha (Hilal Altınbilek), asistenta unui croitor, la Çukurova.

În ultimul episod, Abdülkadir și Betül reușesc să treacă granița, iar Vahap fuge. Aflând că Betül se ascundea în Alep, Züleyha trece granița cu sprijinul lui Fikret și îi prinde pe Betül și Abdülkadir. Betül, adusă în fața justiției la întoarcerea în Turcia, este condamnată la închisoare pe viață pentru uciderea lui Hakan Gümüșoğlu.

După ce se face dreptate în Çukurova, încep pregătirile pentru nunta lui Fikret și a lui Zeynep. Züleyha vrea ca nunta să aibă loc la conac și se implică personal în toate pregătirile. În timp ce nunta se desfășoară, Vahap, care dorea să se răzbune pe fratele său Abdulkadir, dă buzna în conac cu bombe atașate de el! Vahap, care își dorește ca fratele său să fie eliberat, este prins datorită vigilenței lui Adnan Uncle.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton