; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mă numesc Züleyha, doi dintre actorii principali, implicați într un scandal uriaș! bir zamanlar 175413RK

„Mă numesc Züleyha”: doi dintre actorii principali, implicați într-un scandal uriaș!

15 May 2021

Numele serialului „Mă numesc Züleyha', difuzat la noi de Kanal D, a ajuns pe prima pagină a ziarelor locale nu doar datorită audiențelor foarte bune, dar și pentru că, la filmări, actorii Murat Ünalmış și Kerem Alışık, adică Demir și Fekeli în serial, au sărit la bătaie!

E puțin spus că, pe finalul sezonului 3, situația e tensionată pe platourile de filmare din Adana ale serialului turcesc „Mă numesc Züleyha', în original „Bir Zamanlar Çukurova'! Toată presa locală a relatat de curând un incident foarte serios, în care au fost implicați actorii Murat Ünalmış și Kerem Alışık, interpreții personajelor Demir și Fekeli în serial.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Murat Ünalmış (@mrtunlms)

 

Ce s-a întâmplat? 

Totul a pornit de la o scenă în care jucau cei doi actori, undeva la sfârșitul lunii aprilie. Kerem Alışık a vrut a decis să schimbe scenariul, ceea ce nu i-a picat bine lui Murat Ünalmış, care și-a exprimat deschis dezacordul. În replică, Kerem Alışık l-a insultat pe Ünalmış, iar de aici până la bătaie n-a mai fost decât un pas, dar din fericire, cei prezenți au intervenit între cei doi, iar regizorul Murat Saraçoğlu a dat liber întregii echipei, ca să rezolve cumva problema.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Kerem Alışık (@keremalisik)

 

Problema e că, de atunci și până acum, nu se calmează spiritele deloc. După incident, Murat Ünalmış  a făcut plângere la poliția din Adana, iar potrivit presei locale, actrițele Hilal Altınbilek, Nazan Kesal, dar și regizorul sunt gata să depună mărturie. Mai mult, incidentul a fost filmat, deci poate fi folosit într-o eventuală investigație. Nu se știe, până la această oră, dacă se va ajunge totuși la asta, pentru că, recent, producătorul mare al serialului a zburat de la Istanbul la Adana ca să liniștească spiritele.

 

Nu e prima oară

Fanii își mai aduc aminte, probabil, că nu e prima oară când apar știri despre tensiuni la filmările pentru serialul turcesc „Mă numesc Züleyha': la mijlocul sezonului 2, tabloidele locale vorbeau despre cum același Kerem Alışık și Uğur Güneş, în serial Yilmaz, nu se înghițeau deloc, în ciuda faptului că, în poveste, personajele lor erau foarte apropiate, din cauza faptului că protagonista Hilal Altınbilek ar fi avut scurte aventuri întâi cu Uğur Güneş, apoi cu Kerem Alışık. Atunci însă, mai-marii serialului au negat pe unde au putut că așa ceva ar fi adevărat. Pe de altă parte, undeva pe la începutul sezonului 3, Uğur Güneş a ieșit într-o maniera dramatică din poveste și de atunci și-a găsit alt proiect.

 

Sezonul 3 se termină la turci curând

La noi, Kanal D a difuzat anul trecut primele două sezoane din serialul trucesc „Mă numesc Züleyha', în original „Bir Zamanlar Çukurova', dar la turci, este pe final sezonul 3, care se va termina odată cu episodul 100, programat joi, 10 iunie. 

Din punctul de vedere al audiențelor, serialul merge foarte bine, motiv pentru care producătorii au anunțat că vor reveni la toamnă, cu sezonul 4.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare