; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Egk11BLWsAEBRA3

„Mă numesc Züleyha”: Când începe sezonul 3 la turci

11 September 2020

E septembrie, așa că grila de toamnă își intră în drepturi și la turci, nu doar la noi. După ce au prezentat pozele oficiale, promo-uri și secvențe în premieră, producătorii de la „Mă numesc Züleyha' au anunțat și data premierei: 17 septembrie.

 

Pe conturile oficiale de social media, producătorii serialului care s-a terminat acum câteva luni la Kanal D au urcat primele poze și secvențe din sezonul 3. Iar aseară, au anunțat și data premierei: astfel, popularul serial, avându-i în rolurile principale pe Hilal Altınbilek (Züleyha în serial), Uğur Güneş (Yılmaz), Murat Ünalmış (Demir), Vahide Perçin (Hünkar) și Kerem Alışık (Fekeli), revine pe micile ecrane turcești, la postul ATV, de joi, 17 septembrie, de la ora 20.00.

 

Despre scenariu, protagonista Hilal Altınbilek a declarat pentru ATV că este exploziv, presa autohtonă explicând și că personajele interpretate de nou-veniții Nazan Kesal („Fiicele doamnei Fazilet') și Furkan Palalı („Dragoste de tată', „Camera 309') vor afecta dramatic echilibrul poveștii.

Nazan Kesal va da viață unei femei de familie bună, Sevda Çağlayan, care vine din trecutul lui Hünkar și care va impresiona prin eleganță și ținută. Iar personajul lui Furkan Palalı – pentru care actorul s-a documentat serios, explicând că a citit mult despre viața în anii 70, când are loc povestea – ar fi, scrie presa turcă, Fikret Fekeli, un nepot al lui Ali Rahmet Fekeli pe care acesta îl credea mort.

În plus, din primele promo-uri, devine evident faptul că Yılmaz află în sfârșit adevărul despre primul născut al femeii pe care o iubește, Züleyha. În acest timp, filmările continuă în Adana, în sudul Turciei, Murat Ünalmış plângându-se pe Instagram că e cumplit să filmezi la 45 de grade!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare