; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cove   Ma insoara mama!

„Mă însoară mama!” are premiera peste câteva zile, la Pro TV. Când va fi difuzată emisiunea prezentată de Cove

30 January 2018

Reality show-ul „Mă însoară mama!' începe luni, 12 februarie, de la ora 20:30, la PRO TV! Opt băieți vor încerca să-și găsească perechea potrivită cu ajutorul mamelor lor, bazându-se pe deciziile pe care acestea le vor lua pentru ei. Cove este pregătit să fie și Cupidon, dar și un adevărat prieten pentru băieți, să îi sfătuiască atunci când drumurile lor se vor împotmoli, să îi împingă de la spate când nu vor avea curaj și să îi înțeleagă când deciziile lor vor fi inexplicabile.

Sunt pregătit să le arăt acestor băieți, care încă nu și-au găsit jumătatea, că un mariaj poate fi chiar cool, că viața de familia e foarte frumoasă și că sufletul pereche există. Ei sunt tineri, vin din medii diferite, iar mamele lor sunt niște femei extraordinare. Mă însoară mama! o să fie cu siguranță o experiență pe care nu o vor uita niciodată.', a declarat Cove despre noul show pe care-l prezintă la PRO TV.

Cei opt băieți gata de însurătoare intră în emisiune împreună cu mamele lor pentru a-și găsi sufletul pereche. Mama este cea care elimină fetele înscrise, băiatul având o singură dată șansa de a folosi un Joker pentru a-și salva preferata care nu a ajuns la sufletul mamei.

Pe perioada show-ului, Cove are și el Joker și are posibilitatea oricând să schimbe planurile mamelor și să anuleze o eliminare din show.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare