Homepage  / Filme Online

M3GAN, tot ce trebuie să știți despre filmul disponibil pe SkyShowtime. Poveste, distribuție, trailer

M3GAN, tot ce trebuie să știți despre filmul disponibil pe SkyShowtime. Poveste, distribuție, trailer
6

de Roxana Mirea,

E mai mult decât o păpușă. E parte din familie. De la unul dintre cei mai prolifici creatori de povești horror, James Wan, care a regizat francizele Saw, Insidious și The Conjuring, și de la Blumhouse, producătorul filmelor de Halloween The Black Phone și The Invisible Man, vine și noua față a terorii. Iată tot ce trebuie să știți despre filmul „M3GAN” de pe SkyShowtime. 

Povestea din filmul M3GAN de pe SkyShowtime. 

„M3GAN”, care a avut premiera în 2022, va fi disponibil pentru vizionare, în exclusivitate pe SkyShowtime, începând cu 14 august 2023. 

M3GAN este o minunăție a inteligenței artificiale, o păpușă ce pare reală, programată să fie cel mai bun prieten al unui copil și cel mai mare aliat al unui părinte. Proiectată de Gemma, geniala roboticiană a unei firme de jucării (Allison Williams din Get Out), M3GAN poate să asculte, să privească și să învețe pe măsură ce devine prietenă și profesoară, tovarăș de joacă și protector pentru copilul de care este legată. 

Când Gemma trebuie, brusc, să aibă grijă de nepoata sa orfană de 8 ani, Cady (Violet McGraw, The Haunting of Hill House), ea nu este deloc sigură și pregătită să fie părinte. Suprasolicitată la muncă, Gemma decide să interconecteze prototipul lui M3GAN cu Cady, în încercarea de a rezolva ambele probleme – o decizie care va avea consecințe inimaginabile. 

Pe măsură ce M3GAN și Cady devin de nedespărțit, Gemma e tot mai speriată că tocmai creația căreia i-a dat viață pentru a o ajuta pe Cady să se vindece, învață cu o viteză exponențială și că M3GAN ar putea percepe „amenințări” care nu există, la adresa lui Cady. 

m3gan-tot-ce-trebuie-sa-stiti-despre-filmul-disponibil-pe-skyshowtime.-poveste-distributie-trailer-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Distribuția din filmul M3GAN de pe SkyShowtime. 

Produs de Jason Blum și James Wan, M3GAN este regizat de cineastul premiat Gerard Johnstone (Housebound), după un scenariu de Akela Cooper (Malignant, The Nun 2), bazat pe o nuvelă scrisă Akela Cooper și James Wan. Producătorii executivi ai filmului sunt Allison Williams, Mark Katchur, Ryan Turek, Michael Clear, Judson Scott, Adam Hendricks și Greg Gilreath. 

Co-starurile din M3GAN sunt Ronny Chieng (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Brian Jordan Alvarez (Will & Grace) și Jen Van Epps (Cowboy Bebop), Stephane Garneau-Monten (Straight Forward) și Lori Dungey (The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, ediția extinsă). 

Printre artiștii care au creat M3GAN se numără directorul de imagine Simon Raby (Mortal Engines), designerul de producție Kim Sinclair (director artistic al filmului Avatar, câștigător al premiului Oscar), editorul Jeff Mcevoy (Nerve), designerul de costume Daniel Cruden (asistent designer de costume, Avatar: The Way of Water) și compozitorul Anthony Willis (Promising Young Woman). 

Filmul M3GAN – Trailer 

Citerște și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton