; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

23380281_10155948470545452_3765182584180548727_n

M. Night Shyamalan a anunțat finalul filmărilor pentru „Glass”

06 December 2017

Regizorul M. Night Shyamalan tocmai a terminat de filmat următorul său lungmetraj, „Glass', și a sărbătorit evenimentul pe rețelele sociale.

Filmările pentru „Glass' au început în octombrie și s-au terminat în aproape două luni. Actorul Adam David Thompson a ajuns pe platouri cu câteva zile în urmă și a rămas uluit de atâta rapiditate!

Regizorul filmului „Al șaselea simț' a anunțat finalul pe Twitter: „Tocmai am terminat de filmat «Glass». Distribuția și echipa, vă iubesc. Mulțumesc că m-ați ajutat să spun această poveste specială. Și multe mulțumiri pentru Philadelphia, pentru toată susținearea!'.

Tânăra actriță Anya Taylor-Joy, pe care am văzut-o în „Split', a postat și ea pe Instagram: „Am terminat de filmat «Glass». Amintirile pe care mi le-am făcut la aceste două filme sunt superbe și sacre și eu sunt o fată foarte norocoasă că pot să împart aceste momente cu voi toți'.

O veste foarte bună pentru toți cei care abia așteaptă să vadă cel de-al treilea episod al acestei trilogii care a început acum mai bine de 17 ani cu „Indestructibilul' și a continuat anul acesta cu „Split'. Cu „Glass', Shyamalan continuă fascinanta sa explorare a psihicului uman și a fantasticului, făcându-ne părtași la la viziunea sa foarte personală asupra supereroilor. Ne vom reîntâlni cu personajele: David Dunn (Bruce Willis), Kevin Wendell Crumb (James Mcavoy), Casey Cooke (Anya Taylor Joy) și Glass (Samuel L.Jackson).

Produs de Jason Blum și compania sa Blumhouse Productions, cu care a făcut și precedentele, „Glass' va intra acum în postproducție. Dar noi vom mai avea de așteptat, premiera este prevăzută pentru ianuarie 2019.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare