; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“M:I-3” in chinurile facerii

01 May 2006

La sase ani dupa ultima lui aventura, agentul Ethan Hunt revine pe marile ecrane in “Misiune:Imposbila-3”. Un film care a avut de trecut multe hopuri pentru a ajunge in cinematografe.
Regizori schimbati, actori care au abandonat proiectul, scenariu rescris, filmari amanate plus starul principal luat in ras de presa cu toate ocaziile. Cine ar fi crezut ca o productie care a strans peste un miliard de dolari (incasarile primelor doua parti) va trece prin atatea emotii pentru a ajunge pe marile ecrane?
Desi Studiourile Paramount nu s-au zgarcit deloc si au facut rapid rost de un buget de 150 de milioane de dolari, parea ca pelicula devenise deja ea insasi o misiune imposibila. Mai intai, regizorul David Fincher (cel care pusese semnatura pe “Fight Club” si “Se7en”) s-a retras din proiect fara a oferi vreo explicatie oficiala, fiind inlocuit cu Joe Carnahan. Scenaristul Frank Darabond a definitivat un scenariu alert, iar in 2004 actorii Carrie-Ann Moss, Scarlett Johansson si Kenneth Branagh se antrenau deja pentru a face cascadorii prin Berlin. Brusc, Joe Carnahan a anuntat ca pleaca si el. Iar Cruise a decis ca e mai bine sa se apuce de “Razboiul lumilor” si apoi sa vada cum mai stau lucrurile cu “Misiune: Imposibila-3”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare