; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chef Bontea si Dumitrescu   proba amuleta

Lupta pentru amulete devine tot mai strânsă la „Chefi la cuțite”! Ce Chef a câștigat aseară

24 March 2021

Lupta dintre Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu este tot mai aprigă! 

Tema pentru amuleta de aseară a fost una pariziană. Deși la începutul probei a întâmpinat un obstacol ce i-a stricat „Feng-Shui-ul', Chef Scărlatescu a realizat o farfurie excepțională – piept de rață cu mousse de foi gras – care i-a adus și câștigul. Avantajul obținut îi va da puterea să blocheze două instrumente de gătit uneia dintre echipe, cu excepția cuțitului.

„Nu sunt bucătar, dar am imaginație', a declarat Costi Ionița, surpriza chefilor de marți seara. Cu dorința de a crea „pace' și „armonie' și bineințeles de a-i impresiona pe chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, artistul și producătorul a pregătit un pate de spirulină cu avocado pe bruschetă și un Thai Green Curry, două farfurii inovatoare, vegane și demne de un artist. 

O altă surpriză a serii a venit din partea vrăjitoarei Melissa și a fiicei ei, Ionica. Cele două le-au oferit chefilor nu doar o saramură de crap, ci și levănțică pentru noroc și mămăligă fără sare ca să le meargă bine tot anul. Lui Chef Scărlatescu i s-au făcut și previziuni în ceea ce privește o posibilă parteneră și așa a aflat că încă nu a fost să fie, însă după cartea pe care a ales-o, norocul pare să fie de partea lui în viitorul apropiat.

 Vezi galeria foto >

Duminică, de la ora 20.00 Chefi la Cuțite revine cu un nou episod al audițiilor pe nevăzute ce îi va aduce pe cei trei chefi față în față cu farfurii spectaculoase sau extrem de ciudate și cu concurenți care mai de care mai interesanţi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare