Homepage  / Netflix

Lupin, sezonul 3. Netflix a lansat trailerul oficial și primele imagini. Când este premiera

Lupin, sezonul 3. Netflix a lansat trailerul oficial și primele imagini. Când este premiera
11

de Roxana Mirea,

Netflix a anunțat data lansării pentru serialul „Lupin”, sezonul 3. Omar Sy va reveni în rolul lui Assane Diop în acest nou sezon de 7 episoade, alături de Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Soufiane Guerrab și Shirine Boutella. De asemenea, Netflix a lansat trailerul oficial și primele imagini pentru serialul „Lupin”, sezonul 3.

Când are premiera sezonul 3 din serialul Lupin, pe Netflix

Update 7 septembrie 2023: Netflix a lansat trailerul oficial și primele imagini pentru serialul „Lupin”, sezonul 3. „Lupin: Partea 3” are premiera pe Netflix pe 5 octombrie 2023. 

Lupin Season 3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Nevoit să se ascundă, Assane, interpretat de Omar Sy, trebuie să învețe să trăiască departe de soția și de fiul său. Conștient de suferința pe care le-o provoacă, Assane nu mai rezistă și decide să se întoarcă la Paris și să le facă o propunere nebunească, și anume să părăsească Franța și să înceapă o nouă viață în altă parte. Dar fantomele trecutului nu sunt niciodată prea departe și un eveniment neașteptat îi va da toate planurile peste cap. 

Știre inițială:

Serialul francez „Lupin”, devenit un fenomen mondial, va reveni pentru sezonul 3 pe 5 octombrie 2023. Omar Sy va reveni în rolul lui Assane Diop.

Nevoit să se ascundă, Assane trebuie să învețe să trăiască departe de soția și de fiul său. Conștient de suferința pe care le-o provoacă, Assane nu mai rezistă și decide să se întoarcă la Paris și să le facă o propunere nebunească, și anume să părăsească Franța și să înceapă o nouă viață în altă parte. Dar fantomele trecutului nu sunt niciodată prea departe și un eveniment neașteptat îi va da toate planurile peste cap.

Serialul este creat de George Kay, în colaborare cu François Uzan și regizat  de Ludovic Bernard, Podz (Daniel Grou) și Xavier Gens. Din distribuție, fac parte actorii Omar Sy, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Soufiane Guerrab și Shirine Boutella.

Excelentul serial „Lupin” este inspirat de celebrul erou de aventuri Arsène Lupin (creat în 1905 de scriitorul francez Maurice Leblanc), care a fost protagonistul multor romane și povestiri extrem de iubite de public. Ideea creatorilor săi, George Kay („Obsesia Evei”) și François Uzan („Family Business”), de a aduce povestea în contemporaneitate s-a dovedit extrem de inspirată, publicul îndrăgind imediat și noua poveste a faimosului erou.

Cărțile lui Maurice Leblanc au mai fost adaptate în zeci de filme și seriale TV de-a lungul anilor, dar nicio ecranizare n-a avut succesul internațional de care se bucură acum serialul Netflix „Lupin”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton