; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lupin

„Lupin” revine la Netflix în această vară, cu sezonul al doilea

03 February 2021

După extraordinarul succes înregistrat de primul sezon al serialului „Lupin', care a fost lansat la începutul lunii ianuarie și a lăsat publicul într-un suspans formidabil, Netflix anunță revenirea, la vară, a mult-așteptatului sezon doi, scrie tbivision.com.  

 

Cele cinci episoade ale primului sezon au fost urmărite în primele 28 de zile de difuzare de 70 de milioane de abonați, ceea ce a transformat „Lupin' în primul serial franțuzesc intrat în clasamentul celor mai vizionate 10 producții de pe platforma Netflix. 

 

Creat de George Kay („Obsesia Evei') și de François Uzan, „Lupin' este produs de Gaumont Télévision. Al doilea sezon va fi regizat de Ludovic Bernard („The Climb') și de Hugo Gélin („Love at Second Sight'). În distribuție, alături de foarte îndrăgitul și charismaticul Omar Sy, interpretul inventivului Assane Diop, îi veți vedea pe câțiva dintre cei mai apreciați actori francezi ai momentului, printre care Hervé Pierre, Nicole Garcia, Clotilde Hesme, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Shirine Boutella și Soufiane Guerrab. 

 

Al doilea sezon va avea de dat multe răspunsuri așteptate de fani și îi va solicita protagonistului Assane Diop o preocupare constantă legată nu doar de reabilitarea numelui tatălui său iubit, ci și de viitorul fiului său adorat, Raoul (Etan Simon), intrat, la finalul sezonului întâi, în atenția unor indivizi deosebit de periculoși.  

 

Excelentul „Lupin' este inspirat de celebrul erou de aventuri Arsène Lupin, creat în 1905 de scriitorul francez Maurice Leblanc și ajuns protagonistul multor romane și povestiri extrem de iubite de public. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare