; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rona Hartner si Andrei Mangra

Luni, un nou concurent intră în ringul „Uite cine dansează!”: Rona Hartner renunță la show

31 March 2017

Luni, 3 aprilie, în cea de-a cincea ediție a emisiunii „Uite cine dansează!', Rona Hartner va preda ștafeta altei vedete care intră în ringul de dans. Rona s-a accidentat la antrenamente, iar medicii i-au recomandat retragerea din competiție, anunță Pro TV.

Povestea Ronei la „Uite cine dansează!' nu se va încheia aici, ci va fi dusă mai departe de o nouă vedetă, care va dansa împreună cu coregraful Andrei Mangra.

Cu toate că și-a dorit să lupte și să continue competiția, starea de sănătate nu îi permite în acest moment, dar Rona va continua să fie alături de Andrei și noua sa parteneră și îi va susține în fiecare luni seară, de la 20:30.

'M-am accidentat acum zece zile și nu mi-am dat seama. Am avut dureri, dar nu le-am dat importanță, însă ieri dimineață m-a durut piciorul foarte tare și am decis să merg la medic. Bine am făcut, pentru că medicul a descoperit că am meniscul rupt și această problemă se rezolvă doar cu operație.

Îmi pare rău că trebuie să renunț la competiție din această cauză, dar mă bucur că am putut prezenta valsul din ediția a patra și am încheiat pe primul loc. Nu aș fi vrut pentru nimic în lume să pierd valsul de data trecută, parcă a fost dat de la Dumnezeu.', a declarat Rona Hartner.

Bucuroasă că în curând va începe o nouă experiență, cea a dansului, dar tristă din pricina accidentării Ronei, noua concurentă „Uite cine dansează!' a declarat că îi pare rău pentru Rona, dar că speră să îi ducă partenerul de dans în finală:

„Sper să se facă bine. Din punctul meu de vedere, o să lupt, o să dau tot ce pot, chiar dacă o să-mi fie  greu, pentru că ceilalți concurenți au deja 4 săptămâni de antrenamente înaintea mea. Acum sunt puțin stresată, pentru că mai am doar 4 zile la dispoziție și am de învățat două dansuri, dar mă bazez pe partener, o să mă las purtată pe brațele lui.'

Luni, de la 20:30, vom afla cine este noua concurentă de la „Uite cine dansează!', care va intra direct la dueluri.

Citește și:

„Uite cine dansează!': Lunea viitoare, pe 3 aprilie, cele 8 perechi rămase în concurs intră la duel

FOTO. „Uite cine dansează!' (Pro TV), momentele-cheie ale ediției 4. O altă pereche a fost eliminată

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare