; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Asiaexpressromania

Luni seară, vedetele își schimbă coechipierul, într-o nouă etapă ,,Asia Express”

05 March 2018

Cel mai dur reality show, ,,Asia Express', a fost până în acest moment o provocare continuă pentru echipele implicate, însă testul este departe de a se fi încheiat. Cele zece vedete rămase în competiție au parcurs deja jumătate din maratonul de 5000 kilometri, timp în care și-au depășit limitele și s-au confruntat cu misiuni ce i-au dus de la agonie la extaz. Ediția de luni seară a emisiunii, ce începe la ora 20:00 pe Antena 1, îi surprinde iar pe cei aflați în cursă. Vedetele vor fi nevoite să lupte alături de un alt coechipier, iar schimbarea echipelor ar putea destabiliza cuplurile și ar putea influența clasamentul.

 Vezi galeria foto >

Reconfigurarea echipelor nu va fi pe placul tuturor, căci formula în care vor lupta luni seară nu este la alegerea vedetelor, ci va fi impusă. Liviu Vârciu va fi total nemulțumit de această diversificare, în care cuplurile vor fi schimbate ușor atipic: ,,Stați așa, nu este corect ce facem, nu e ok. M-am enervat foarte tare. Eu spun să împachetăm toți și să plecăm acasă.'. Astfel, Lora va face echipă cu Vica Blochina, Daniela Crudu va fi coechipiera lui Liviu Vârciu, Raluka va lupta alături de Dorian, Ana Baniciu se va baza pe Ionuț Ghenu, iar Andrei Ștefănescu va intra în competiție alături de mamișor, Luminița Popa. În această nouă componență, vedetele vor porni spre următorul punct de întâlnire, unde doar primele două echipe se pot califica pentru Proba Amuletei. Din acest moment, strategiile și planurile fiecăruia vor deveni instabile, iar cursa contracronometru va impune ca fiecare dintre concurenți să stabilească o legătură cu noul coechipier, încercând să formeze o echipă unită în această etapă din Laos.

Proba devine cu atât mai dificilă în momentul în care vedetele realizează că trebuie să lupte alături de un alt individ, ce ar putea avea un stil mult prea diferit în această competiție. Mai mult decât atât, micile neînțelegeri și strategii vor ieși la iveală, căci niciunul nu s-ar fi gândit că următoarea etapă va presupune o luptă cot la cot, alături de cel pe care îl considerau adversar: ,,Vica nu cred că mă place, e supărată pe mine. Poate că se vor regla multe lucruri chiar astăzi, eu de abia aștept.' , afirmă Lora. Cu toate acestea, alăturarea dintre cele două este considerată de bun augur de majoritatea concurenților, dar modul în care vor fuziona aceste două firi competitive rămâne de văzut luni seară : ,,Sunt două femei puternice care fac orice să își atingă scopul'. Noua formula a echipelor le poate da informații importante despre strategiile deja formate de către adversari: ,,Sunt cu Lora, și sper că îmi voi da seama cum fac ei să ajungă mereu primii la destinație.', a afirmat Vica Blochina. Deși mulți sunt retincenți, Daniela Crudu pare mulțumită de asocierea cu Liviu Vârciu și declară că această schimbare îi va oferi un plus de energie în competiție: ,,Liviu fugea de mine, cred că s-a speriat, dar mie îmi place cu el. Cred că e bună schimbarea asta.'

Luni seară, de la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor fi martorii unei curse tensionate, în care vedetele vor face echipă cu adversarul pentru a ajunge cât mai aproape de punctul de control. Dacă până acum concurenții au luptat alături de cei dragi, această reconfigurare îi va scoate iar din zona de confort pe cei din această cursă inedită. Care este verdictul acestei misiuni și ce nemulțumiri vor ieși la suprafață, telespectatorii Antena 1 pot vedea luni, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a unui reality show care se dovește a fi un test extrem de dur- ,,Asia Express'.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare