; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gigi Căciuleanu, Andreea Marin, Florin Călinescu și Mihai Petre

Luni, la „Uite cine dansează”: Gigi Căciuleanu, Andreea Marin, Florin Călinescu și Mihai Petre vor avea și ei emoții

28 April 2017

Patru perechi de dansatori, două probe inedite, coregrafii pline de strălucire, energie și foarte multă distracție. Acestea sunt ingredientele semifinalei show-ului „Uite cine dansează!', pe care Pro TV o va difuza luni, 1 mai, de la ora 20.30.

Alex Velea și Ecaterina Dosan, Liviu Teodorescu și Marica Derdene, Marius Manole și Olesea Nespeac și Sandu Lungu și Raluca Netca vor dansa luni tango, vals, passo doble și jazz sub atenta îndrumare a juraților, care vor deveni regizori pentru prima probă a serii.

Fiecare jurat va dansa alături de echipa sa, cu care a lucrat și lucrează în aceste zile, și va juriza celelalte trei dansuri, în care nu este implicat.

A doua probă a semifinalei „Uite cine dansează!' va aduce mult umor și coregrafii spectaculoase. Fiecare cuplu va parodia diferite personaje și va realiza câte un dans amuzant. Aceștia vor deveni supereroi atipici, vor parodia videoclipuri celebre de la Sia sau Spice girls și vor deveni lebede în Lacul lebedelor.

La finalul serii, ultima pereche clasată în urma notelor juraților și voturilor telespectatorilor va părăsi competiția, iar trei echipe vor merge în marea finală a show-ului de la Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare