; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vlad si Stefan

Luni, de la 20:30, vedem cum răzbunarea și dorința de a obține totul fac din ce în ce mai multe victime în VLAD! Delia: „Cezar n-ar muri degeaba!”

20 September 2019

Luni seara ne întoarcem pe câmpul de luptă, unde dorința de răzbunare aduce cu ea noi crime! Filip, băiatul care este umbrit de suferință după moartea tatălui său, ajunge din nou cu o armă în mână, iar de data aceasta nu se sperie și trage direct la țintă. Pe cine vrea Filip să omoare, dar și pe cine nimerește glonțul vedem luni, de la 20:30, într-un nou episod VLAD.

Tot luni, Vlad și Ștefan sunt în fața celei mai periculoase partide de poker și la un pas să-și dezvăluie cel mai mare secret unul altuia. Va afla Ștefan cine este, de fapt, Vlad? În același timp, Vlad și-ar putea pierde un aliat important din planul său de răzbunare, care este dat dispărut și nimeni nu știe dacă va fi găsit sau nu.

Delia are și ea planul ei și își gândește foarte bine următorii pași. În curând, va avea nevoie de Vlad: „Cezar n-ar muri degeaba! Tu nu mai ești băiatul ăla senin, cu privire nevinovată. Băiatul ăla a murit în incendiu la Rahova, acum ești ca noi, Vlad! Fie că-ți place, fie că nu! Am nevoie de un bărbat puternic lângă mine, tu ești acela. Ne ești dator!'. 

Luni, de la 20:30, un nou episod VLAD dezvăluie cine se află în fața morții și trăim povestea răzbunării în care trădarea este mai presus de iubire și prietenie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare