; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

RazvanCiobanu Chefilacutite

Luni, de la 20:00, pe Antena 1, moment In Memoriam Răzvan Ciobanu, la „Chefi la cuțite”

04 October 2019

Cea mai nouă ediție Chefi la cuțite, difuzată luni, de la 20:00, le va aduce telespectatorilor Antena 1 o serie de imagini emoționante cu Răzvan Ciobanu, în ultima sa apariție televizată. 

În luna aprilie, chiar în etapa jurizărilor pe nevăzute a sezonului 7, Răzvan a ținut să le facă chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu o surpriză culinară, pregătindu-le, după cum chiar el mărturisea, singurul preparat pe care îl putea găti fără cusur:

'Nu știu să fac nimic în bucătărie. Știu să fac haine cu mult, mult înainte de a fi învățat vreodată cum să ard mâncarea', puncta acesta. În cadrul unei jurizări cu totul și cu totul speciale, chef Scărlătescu va dezvălui că Răzvan este și cel care i-a pus în practică viziunea, croindu-i prima tunică de bucătar pe care a purtat-o vreodată juratul, în cadrul celui mai iubit show culinar: 'Cămășile purtate în primele sezoane i le-am făcut eu, după ideile lui. El a fost cu ideile, eu le-am pus în aplicare'.

Momentul lui Răzvan Ciobanu la Chefi la cuțite va fi difuzat luni, 7 octombrie, de la 20:00, în memoria designer-ului român, ce s-a stins din viață anul acesta.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare