; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Juriul i prezentatorii Uite cine danseaza

Astăzi, la „Uite cine dansează!” (Pro TV), ne pregătim de Ocolul Pământului în 10 dansuri

20 March 2017

Weekendul înseamnă pentru concurenţii rămaşi în cursă la „Uite cine dansează!', de la Pro TV, repetiţii, repetiţii şi alte repetiţii: dansatorii se antrenează în medie câte 8 ore pe zi, pentru a fi gata de ediţia cu numărul trei a show-ului, ce va începe luni, 20 martie, de la ora 20.30.

În ediţia cu nr. 2 a show-ului live de dans de la Pro TV, a fost acordat primul 10 din istoria emisiunii, iar două perechi au părăsit show-ului: Dana Budeanu și Emil Rengle au abandonat din cauza accidentării ei, iar Oana Zăvoranu și Daniel Dobre au fost eliminaţi de juraţi.

Cele 10 perechi rămase în concursul prezentat de Cabral şi Mihaela Rădulescu pregătesc dansuri tradiţionale din 10 părţi diferite ale lumii.

Pentru show-ul de luni, 20 martie, spun organizatorii, ni se pregăteşte o adevărată desfășurare de forțe pe scenă: machiaje speciale, create pentru a reflecta cultura din care face parte fiecare dans, peste 70 de costume, gândite și realizate în timp record, elemente noi de grafică și lumini, care ne purta în diverse colțuri ale lumii.

Tot în cea de-a treia ediție „Uite cine dansează!', coregrafii-concurenți din cele 10 perechi vor dansa atât cu partenerii lor din concurs, cât și cu baletul Cobo. Împreună vor crea un moment special în timpul show-ului și vor prezenta un moment de folclor mexican stilizat.

Indiferent de cât de buni vor fi concurenţii în noua ediţie a emisiunii sau cât de îngăduitori juraţii Andreea Marin, Mihai Petre, Florin Călinescu şi Gigi Căciuleanu, emisiunea se va termina cu încă o pereche eliminată din show: despre cine va fi vorba, vom vedea luni, 20 martie, la Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare