; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

ApelDeUrgenta_sample2 mic

Luni, 18 iulie, curs de prim ajutor la „Apel de urgență”

18 July 2016

Luni, de la 20.30 în Apel de urgență, Iulia Mărginean prezintă un scurt curs de prim ajutor care poate face diferența dintre viață și moarte. Emisiunea de tip reality Apel de urgență arată  întâmplări nefericite și motivele pentru care acestea se petrec. Dincolo de impactul emoțional pe care accidentele rutiere le au în viața oricărui om, emisiunea dorește să prezinte într-un mod educativ lanțul de întâmplări care duc la adevărate tragedii și, mai ales, cum pot fi acestea preîntâmpinate.

ApelDeUrgenta_sample2

În emisiunea de luni, 18 iulie, de la ora 20.30 pe Prima TV, vedeți imagini de la un accident teribil petrecut pe Autostrada Soarelui și care a marcat cadrele medicale care au fost în prima linie. O adunare de forțe cu 45 de ambulanțe la un loc, o imagine care ți-o amintești cu siguranță pentru că a făcut diferența la locul accidentului. Poți urmări mărturii impresionante ale medicilor care au fost acolo și au reușit să readucă răniții în simțiri,.

Mai mult, în emisiunea de luni, realizatoarea va lua parte la primul curs de ajutor, pe manechine realizate special pentru învățarea manevrelor de resuscitare. Iulia Mărginean va învăța sa ofere primul ajutor, să așeze victima în poziție de siguranță și să facă mai multe compresii. Și pentru că manevrele de resuscitare pot deveni extrem de obositoare, Iulia va învăța să lucreze în echipă, în așa fel încât victima să nu sufere.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare