; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Naomi Scott

Lungmetrajul „Aladdin” și-a găsit actorii. Naomi Scott și Will Smith se află printre ei

17 July 2017

După o săptămână de controverse în ceea ce privește lipsa actorilor pentru personajele principale din lungmetrajul „Aladdin', cei de la Disney au reușit să pună punct căutărilor și să facă anunțul mult așteptat.

Producătorul Walt Disney, Sean Bailey, a anunțaț sâmbătă numele actorilor din rolurile principale pentru Aladdin, în cadrul evenimentului D23 Expo, în cadrul căruia cei de la Disney își anunță cele mai recente proiecte.

„Aladdin va fi interpertat de tânărul actor Mena Massoud, iar Jasmine va fi jucată de actrița Naomi Scott.'

Actorul ce îi va da viață lui Aladdin s-a născut în Egipt și crescut în Canada. În momentul de față, acesta apare în serialul produs de Amazon, „Jack Ryan'.

Actrița Naomi Scott, cea care o va interpreta pe Jasmine, are origini indiene, iar cea mai recentă apariție a sa a fost în filmul „Power rangers' (2017).

Așa cum se știa deja, Sean Bailey a mai confirmat încă o dată prezența lui Will Smith în acest lungmetraj. Acesta va interpreta rolul duhului albastru din poveste.

În cadrul evenimentului au mai fost confirmate și alte proiecte aflate în desfășurare: “Dwayne Johnson este, probabil cel mai ocupat om din show-business. Într-adevăr, este adevărat că lucrăm împreună la un proiect inspirat de Disney. numit „Jungle Cruise'.', a declarat producătorul Walt Disney.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare