; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lungmetrajul Aladdin, în pericol Ce decizie au luat cei de la Disney

Lungmetrajul „Aladdin”, în pericol? Ce decizie au luat cei de la Disney

12 July 2017

După „Mulan' (care este pe mâinile regizoarei Niki Caro) și „Dumbo' (la care lucrează Tim Burton), Disney începe să lucreze și la versiunea live a clasicului „Aladdin', a cărui premieră a avut loc în 1993. Nu e nicio surpriză: „Frumoasa și Bestia' a făcut încasări frumușele, prin „frumușele' înțelegând că a trecut de miliardul de dolari, chiar mai bine decât „Cartea junglei', din 2016.

Cu toate acestea, varianta cu actori a lungmetrajului „Aladdin' a fost amânată pentru luna august, asta deși filmările ar fi trebuit să înceapă chiar luna aceasta, scrie hollywoodreporter.com.

Motivul care îi împiedică pe cei de la Disney să înceapă filmările ar fi lipsa actorilor principali ce urmează să intre în rolul personajelor principale, Aladdin și Jasmine.

Potrivit sursei citate, regizorul Guy Ritchie nu a reușit să găsească omul care să îl interpreteze pe Aladdin.  Căutările au fost cu atât mai dificile întrucât Disney dorește un actor din Orientul Mijlociu, care să aibă trăsăturile personajului din poveste.

La casting au participat peste 2000 de actori. Totuși, după îndelungi căutări, cei de la Disney au păstrat pe listă câțiva actori pentru rolurile lui Aladdin și Jasmine.

Pentru interpretarea lui Aladdin se speculează că ar fi vorba despre actorul britanic de origine indiană Dev Patel, care a reușit să aibă succes la nivel internațional cu rolul din filmul „Vagabondul milionar'(2009).

În altă ordine de idei, sursele spun că regizorul o are în vedere pentru rolul lui Jasmine pe tânăra actriță Naomi Scott, care a avut unul din rolurile principale în filmul „Power Rangers' (2017), dar și pe o tânără actriță din India – Tara Sutaria. Totuși, se pare că cea care îi va da viață lui Jasmine nu poate fi aleasă până când nu se va decide cine va fi actorul masculin.  

Singurul actor care este confirmat pentru lungmetraj este Will Smith. Acesta va interpreta rolul duhului albastru din poveste.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare