; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

365 de zile va continua pe netflix

Lungmetrajul „365 de zile” produs de Netflix va avea o continuare! Cine face parte din distribuție

15 May 2021

Controversatul lungmetraj produs de Netflix se va transforma într-o trilogie! Platforma de streaming a anunțat că filmul „365 de zile' va continua cu încă două părți, iar filmările deja au început!

Povestea primului film – despre o tânără poloneză încarcerată de un gangster sicilian care îi dă un an să se îndrăgostească de el – a provocat o reacție considerabilă, criticii susținând că sunt romantizate agresiunea sexuală și sindromul Stockholm.

Conform Deadline, criticile aduse filmului au fost suficient de populare pentru a strânge 95.000 de semnături la o petiție pentru scoaterea filmului de pe Netflix, și pentru cântăreața Duffy, care a fost la un pas de a fi răpită, să trimită o plângere direct lui Reed Hastings. Dar, pentru că filmul a fost în Top 10 pe Netflix în peste 90 de țări și a fost al patrulea cel mai căutat film pe Google în 2020.

Ce actori vor juca în continuarea lungmetrajului „365 de zile'

Michele Morrone și Anna-Maria Sieklucka își vor relua rolurile principale. Magdalena Lamparska revenind și ea. Modelul și actorul Simone Susinna se alătură distribuției cu un nou personaj

„De data aceasta, Laura și Massimo se reunesc, dar noul lor început este complicat de legăturile de familie ale lui Massimo și de un bărbat misterios care intră în viața Laurei pentru a-i câștiga inima și încrederea cu orice preț.', scrie Deadline.

Filmările au început deja de vineri, 14 mai, acest detaliu fiind anunțat în mediul online de protagonistul serialului Michele Morrone, care a publicat și câteva filmări din culise. 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial)

Când va avea loc premiera la Netflix

 Conform publicației Deadline, cele două filme se filmează în paralel, iar lansarea pe Netflix este programată pentru 2022

Continuările se vor baza, la fel ca și în cazul primei părți, pe trilogia scrisă de autoarea poloneză Blanka Lipinska, care a fost și co-scriitoare a scenariului pentru film, împreună cu Mojca Tris. Cele două vor face echipă și pentru următoarele două părți ale francizei. Cu toate acestea, Deadline menționează că este posobol ca Blanca și Mojca să devieze de la aceste texte și o parte din conținutul potențial controversat ar putea fi atenuat.

Producția filmelor va începe luna aceasta în Polonia și va continua ulterior în Italia

 

articol scris de Anca Bordianu 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare