Homepage  / Știri / Televiziune

Luna mai este plină de noutăți la Cartoon Network. Sezoane și seriale noi

Luna mai este plină de noutăți la Cartoon Network. Sezoane și seriale noi

de Redactia Tvmania

Luna mai este plină de noutăți la Cartoon Network. Noul serial „Elliott Pământeanul”, în care băiețelul Elliott și mama sa Frankie descoperă cosmicul Centrium, va fi lansat Spectatorii vor vedea, de asemenea, un episod special „Ben 10: Ben Gen 10” și întoarcerea supereroilor preferați din: „Haideți, tineri titani!”, „Supereroinele DC” și „Fetițele Powerpuff”.

 

 

Recomandări TV Cartoon Network Mai 2021

Elliott Pământeanul, Premiera pe 24 mai, la 15:55 și continuă de luni până vineri, de la 15:55

Frankie este un geolog strălucit care a găsit o piatră neobișnuită. Ea este convinsă că va descoperi civilizații din galaxii îndepărtate. Din păcate, alți oameni de știință nu cred teoriile ei. Cu toate acestea, Frankie își continuă eforturile pentru a-și face visele să devină realitate și călătorește în lume împreună cu fiul ei Elliott, explorând comorile extraordinare ale naturii.

Datorită pietrei, se dovedește că Universul ascunde locuri și creaturi pe care eroii nici nu le-ar putea imagina! Ciclopii înțelepți care pot prezice viitorul, dinozaurii cosmici cinstiți, înțelepții galactici ai colegiului, schimbătorii de forme și multe altele sunt toți locuitorii Centrium. Micul Elliott va găsi acolo un nou prieten, dinozaurul Mo. El va adopta și un câine spațial și va descoperi capacitatea de a se teleporta cu mama sa! Seria a fost concepută de un grup de creatori asociați cu „Uimitoarea Lume a lui Gumball” – regizat de Mic Graves și Tony Hull.

 

Haideți, tineri titani! Premiera pe 10 mai, la 16:25, continuă de luni până duminică, de la 16:25

Tinerii titani sunt adevărați supereroi! Ei protejează locuitorii din Jump City de diverși atacatori, în timp ce se distrează în continuare. De data aceasta, Robin, Cyborg, Starfire, Beast Boy și Raven vor planifica să petreacă o vacanță în Los Angeles. Din păcate, ajung din întâmplare în San Pedro, unde trebuie să prevină planurile viclene ale unui lucrător din port care fură valoroasa carte de rețete a unui alt erou. Titanii vor călători în lume pentru a vâna inamicul care scapă. Vor vizita India, Croația și Jamaica.

În noile episoade, telespectatorii vor putea, de asemenea, să vadă două grupuri de super-eroi împreună: Tinerii Titani se vor întâlni cu fetele din „Supereroinele DC”! Ambele echipe se vor confrunta: dar cine este cel mai bun și mai puternic supergrup?

 

Ben 10: Ben Gen 10. Premiera pe 9 mai, la 14:35

Fanii lui Ben Tennyson și curajoasa lui familie au ocazia să vadă și mai multe aventuri în episodul în premieră. În luna mai, Cartoon Network va difuza un episod special „Ben 10: Ben Gen 10”. Personajul principal îl va întâlni pentru prima dată pe tânărul Generator Rex și organizația Providence.

Generatorul Rex este un băiat de 16 ani care, la fel ca Ben, își poate folosi superputerile, dar… nu are nevoie de niciun echipament! Este urmărit de organizația militară Providence. Băieții sunt precauți unul cu celălalt la început, iar Ben trebuie să facă față unor mici neînțelegeri între ei. Cu toate acestea, eroii au o misiune mai importantă decât tensiunile lor interne: apare vrăjitorul întunecat Hex, care folosește un omnitrix defect pentru a schimba ADN-ul uman și a adăuga gene extraterestre la acesta. Salvarea lumii este din nou în mâinile lui Ben Tennyson, în vârstă de 10 ani!

 

Clubul eroinelor/ Supereroinele DC.  Premiera pe 1 mai, la 11:50, continuă zilnic, de la 11:50

Fetele au puterea! Aceste adolescente se pot feri de atacul adversarilor puternici și pot face față provocărilor extraordinare. Noul maraton Cartoon Network va cuprinde personaje din serialele „Supereroinele DC”, „Unikitty” și „Fetițele Powerpuff”.

Fetițele Powerpuff se vor întâlni din nou cu sinistra, suspecta Jemmica, arheologul care apelează la ele pentru ajutor în găsirea unui cub puternic de distrugere. Blossom și Bubbles evită contactul cu ea, dar Buttercup va continua să o ajute. Între timp, Unikitty și prietenii ei vor merge pe insula paradisului, unde dispar toate problemele și viața este minunată…Dar responsabilul majordom Richard le va reaminti eroinelor că trebuie să se întoarcă în regat și să își îndeplinească îndatoririle.

De asemenea, autoritățile din Metropolis intenționează să taie un copac valoros, antic. Green Lantern și Poison Ivy vor face orice pentru a salva comoara naturii: Poison își va folosi capacitatea de a atrage super puteri de pe pământ!

 

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton