; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fantastic four

Luna mai aduce filme Sci-Fi în fiecare weekend la Comedy Central

06 May 2021

Luna mai vine cu vești bune pentru fanii genului science fiction. Comedy Central va difuza în fiecare weekend o selecție a celor mai apreciate pelicule sci fi. Povești cu superoi și roboți sau despre călătorii în galaxii îndepărtate vor rula începând din 8 mai, în fiecare sâmbătă, la Comedy Central.  

Sci Fi Movie Club în fiecare sâmbătă din mai, la Comedy Central

În primul weekend dedicat genului science fiction, pe 8 mai, telespectatorii vor avea ocazia de a urmări „Cei patru fantastici', începând cu ora 20.30. Filmul regizat de Tim Story prezintă uimitorul mod în care echipajul inventatorului Reed Richards (Ioan Gruffudd), format din astronautul Ben Grimm (Michael Chiklis), specialista în genetică Sue Storm (Jessica Alba) și pilotul Johnny Storm (Chris Evans) capătă puterile care îi transformă în curajoșii super-eroi.

 

Aventurile continuă pe 15 mai, de la ora 20.30, când Comedy Central va difuza „Star Trek. Dincolo de Infinit!'. În ultimul film din seria iconică Star Trek, Echipajul “Enterprise”, aflat sub comanda căpitanului James T. Kirk (Chris Pine), a fost atacat de un val puternic și periculos de extratereștri, conduși de Kroll (Idris Elba). 

 

Pe 22 mai, de la ora 20.30, urmează „Transformers', în regia cunoscutului Michael Bay. De sute de ani, Autoboții și Decepticonii de luptă pentru soarta Universului. Când ajung pe Pământ, rezultatele acestui război ajung să stea în mâinile lui Sam Witwicky (Shia LaBoeuf). De la 22.30, lupta continuă în „Transformers: Răzbunarea celor învinși'.

 

Seria de filme sci fi se va încheia pe 29 mai la ora 20.30 cu „Bătălia Galactică', o comedie ce are în prim-plan distribuția unui serial sci-fi devenit cult. Aceștia sunt vizitați de extratereștri, care le cer ajutorul într-o luptă intergalactică.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare