Homepage  / Vedete româneşti

Elena și Ianis Hagi, lună de miere departe de România. Ce destinație de poveste au ales îndrăgostiții

Elena și Ianis Hagi, lună de miere departe de România. Ce destinație de poveste au ales îndrăgostiții
24

de Cristina Țapu,

Elena și Ianis Hagi s-au căsătorit pe 14 iulie, însă nu au putut pleca imediat în luna de miere. Abia acum au găsit timpul necesar, iar îndrăgostiții au dezvăluit fanilor destinația pe care au ales-o. În plus, soția fotbalistului a distribuit mai multe cadre din vacanța de vis!

Elena și Ianis Hagi, vacanță de miere în Capri

Elena și Ianis Hagi s-au căsătorit religios pe 14 iulie 2024. Petrecerea, care s-a desfășurat exact cum și-au dorit mirii, a avut loc la Palatul Știrbey. La acea vreme, întrebați despre planurile pentru luna de miere, cei doi au răspuns că nu și-au făcut încă planuri, având încă obligații profesionale de rezolvat.

elena 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 24

Abia acum Elena și Ianis Hagi se bucură de prima lor vacanță ca soț și soție în Capri. Elena a împărtășit imagini din această destinație de vis pe pagina sa personală de socializare. În fotografiile publicate online, cei doi tineri căsătoriți apar în ipostaze romantice, iar fericirea lor este evidentă.

Ianis și Elena se cunosc încă din copilărie. El, pe atunci un viitor fotbalist de succes și fiul legendarului Gheorghe Hagi. Ea, fiica unui prosper om de afaceri din Constanța. Ambii au rădăcini aromâne. Extrem de discreți cu viața lor privată, au ales să își trăiască relația departe de ochii publicului.

Elena și Ianis s-au căsătorit religios pe 14 iulie

În iunie anul trecut, Ianis a surprins-o pe Elena. Într-un decor romantic, având turnul Eiffel pe fundal și un inel de 50.000 de euro în mână, a îngenuncheat și i-a cerut mâna iubitei sale. Evident, Elena a spus DA. Câteva luni mai târziu, chiar în ziua de Crăciun, Ianis și Elena au devenit oficial soț și soție. Pe 14 iulie, cei doi și-au unit destinele și în fața divinității pe 14 iulie 2024 și au petrecut alături de sute de invitați la Palatul Ștribey.

Elena și Ianis Hagi nu pleacă în luna de miere  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 24

Elena și Ianis Hagi au avut parte de un moment special la nunta lor, cu o coregrafie deosebită. Invitații au urmărit cu emoție primul lor vals în calitate de cuplu, desfășurat la petrecerea de nuntă de la Palatul Știrbey din Buftea. Cei doi au ales să danseze pe melodia „Vals”, interpretată de Smiley.

Personalități de renume din sport și politică, precum Simona Halep, Gică Popescu, Gigi Becali și Mircea Geoană au fost alături de Ianis în cea mai importantă zi din viața lui. Și colegii de la echipa națională de fotbal i-au fost alături și s-au distrat până în zori alături de fotbalist și de soția acestuia.

Sursă foto: Instagram – Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton