; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Luminiţa Gheorghiu nu priveşte înapoi cu mânie

Luminiţa Gheorghiu nu priveşte înapoi cu mânie

16 August 2013

După rolul excepţional din „Poziţia copilului', actriţa Luminiţa Gheorghiu face din nou un rol de mamă în pelicula „Sunt o babă comunistă', regizată de Stere Gulea. Actriţa a povestit pentru „TVmania' care apare pe piaţă luni, 19 august, că amintirea statului la cozi o fereşte de nostalgia faţă de trecut.

Actriţa a dezvăluit, într-un interviu pentru „TVmania' că nu priveşte cu nostalgie la trecut din cauza greutăţilor prin care a trecut.

„Îmi vine în minte momentul când mă aşezam la coada interminabilă de la benzinărie cu Dacia mea şi aveam în braţe un copil, iar pe celălalt în burtică. Aşa cum declara şi personajul meu, Emilia, în acele timpuri s-a consumat tinereţea mea, de aceea am şi amintiri plăcute, cu multe realizări. Atunci am participat la spectacole mari şi atunci am creat „Moromeţii'.

Exemplele au continuat până când a venit Revoluţia din 89 şi am avut atâta speranţă că lucrurile rele se vor termina. Azi nu mai am nici o speranţă auzind câte nenorociri se întâmplă în jurul meu şi îmi pun întrebarea: „Oare ar trebui să mă gândesc la comunism cu nostalgie?!', a spus ea în „TVmania'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare