; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Luminița Anghel

Luminița Anghel a decis să slăbească în urma unui articol apărut în presă

30 January 2015

Luminița Anghel a luat hotărârea că trebuie să țină o cură de slăbire după ce a văzut un articol apărut în presă.

Luminița Anghel

„Când m-am văzut într-o fotografie la plajă, mi-am spus eu mie că asta e nesimțire', dezvăluie mâine, de la 16:00, la Antena Stars, invitata Oanei Turcu, care vorbește deschis despre intervențiile estetice la care ar apela în viitor:

„În momentul în care slăbești e normal să ți se mai lase una, alta și să nu mai ai aceeași tonicitate. Eu îmi doresc să-mi pun implanturi la un moment dat. Am peste 45 de ani și consider că pot să-mi fac o operație estetică de bun simț. De altfel, am mai apelat la ajutorul esteticienilor, mi-am injectat acid hialuronic pentru ridurile de expresie, la sfatul unei prietene. E important să știi când să începi și unde să te oprești cu intervențiile', mai mărturisește artista.

În aceeași ediție a emisiunii „Refresh', Pepe spune că a fost dintotdeauna un familist convins.

„Eu nu m-am schimbat acum, așa am fost tot timpul, un băiat de casă. Mereu mi-am dorit familie, copil. Dar pentru asta trebuie să ai și cu cine. Eu am găsit tot ce îmi doream la Raluca, ea este femeia vieții mele', declară cântărețul, care e decis să aibă o familie numeroasă. „Nu mă voi opri la doi, voi face câți va vrea Dumnezeu, sunt frumoase familiile cu mulți copii', spune ferm unul dintre jurații emisiunii „Next Star'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare