; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lumea nu l-a uitat încă pe Michael Jackson

12 December 2011

Seria de albume postume a celebrului „Rege pop' continuă cu „Immortal', o compilaţie de remix-uri care va fi coloana sonoră a unui spectacol marca „Cirque du Soleil'.

Gigantul Sony Music Entertainment a anunţat în octombrie că peste 40 de înregistrări originale ale regretatului Michael Jackson, atât din cariera solo, cât şi alături de fraţii lui (sub numele The Jackson 5) au fost prelucrate de producătorul Kevin Antunes (Justin Timberlake, Rihanna) pentru remix-urile de pe ceea ce avea să devină Immortal'.

Muzica de pe disc va fi folosită şi de celebra trupă Cirque du Soleil în spectacolul Michael Jackson: The Immortal World Tour', care a debutat deja în America de Nord, pe modelul show-ului Love', care a inclus melodiile celor de la The Beatles.

Prima piesă de pe album, numită Immortal Megamix' – compusă din hit-urile Can You Feel It', Don’t Stop ‘Til You Get Enough', Billie Jean' şi Black Or White' – e deja disponibilă gratuit pe www.michaeljackson.com şi pe pagina de Facebook a megastarului.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare